Paprika: Jeg er så lykkelig

Paprika Steen har netop vundet prisen for bedste kvindelige hovedrolle ved Mumbai Film Festival i Indien

Paprika Steen er lykkelig over, at inderne har taget så godt imod hendes sidste film 'Applause'. Her ses Paprika ved filmfestivalen i Mumbai.(Foto: AP)
Paprika Steen er lykkelig over, at inderne har taget så godt imod hendes sidste film 'Applause'. Her ses Paprika ved filmfestivalen i Mumbai.(Foto: AP)

- Det er fanme stort. Jeg er virkelig beæret. Tænk at få en så flot pris her i byen Mumbai, hvor der bor 20 millioner mennesker. Og det er også bare så stort, at Paul Schrader, der skrev filmen 'Taxi Driver', var en del af juryen, der pegede på mig, fortæller en pave stolt Paprika Steen til Ekstra Bladet fra sin mobiltelefon i Mumbai.

Og der er grund til glæde for Paprika Steen, der har haft dundrende succes med sin præstation som den alkoholiserede skuespiller Thea i Martin Zandvliets debutfilm 'Applaus'. Filmen blev skamrost på filmfestivalen i Toronto i Canada. Den har høstet virkelig gode anmeldelser her i Danmark, og for nylig vandt Paprika også prisen for 'bedste kvindelige hovedrolle' på Hamptons Internationale Film Festival i USA.

Det er anden gang inden for en måned, at du vinder en stor pris. Kan det blive større Paprika?

- Det ved jeg ikke. Jeg er også helt vildt overrasket. Jeg var bare glad for at komme her til Indien for at se noget helt nyt. Men Inderne kunne åbenbart også lide filmen, siger Paprika og tilføjer:

-Det indiske publikum reagerede helt fantastisk både under visningen af filmen og efter. Det var stor kærlighed. Folk skreg og råbte og jublede, og jeg fik masser af kram fra alle mulige mennesker. Inderne er meget fysiske i deres udtryk, fortæller Paprika Steen.

Både instruktøren Martin Zandvliet og manusforfatteren Anders August er med i Mumbai, mens Paprika Steens mand, filmens producent Mikael Chr. Rieks er blevet i Danmark for at passe parrets søn Otto.

1 af 3 Paprika Steen får sig lige en smøgpause, mens hun taler med en kvindelig fan i den indiske storby Mumbai.(Foto: AP)
2 af 3 Paprika Steen har netop fortalt den internationale presse i Mumbai om sin hovedrolle i filmen 'Applaus'.(Foto: AP)
3 af 3 Paprika Steen er lykkelig over, at inderne har taget så godt imod hendes sidste film 'Applause'. Her ses Paprika ved filmfestivalen i Mumbai.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere