Børn i vejen for Brangelina-film

Det er børnenes skyld, at Brad Pitt og Angelina Jolie ikke igen laver en film sammen. Hvem skal passe de seks unger, hvis far og mor skal arbejde samtidig?

Skat, passer du ungerne? (Foto: AP)
Skat, passer du ungerne? (Foto: AP)

Den måske mest eftertragtede mor i Hollywood og omegn, Angelina Jolie, vil gerne lave endnu en film med sin mand, Brad Pitt. Det fortæller superstjernen i et interview med det internationale filmmagasin Vanity Fair.

Det er dog ikke så ligetil at få til at hænge sammen i praksis. Parret har nemlig hele seks børn at holde styr på. Og det problem skal løses, hvis parret også skal arbejde sammen.

- Vi har talt om at gøre det. Men så skal vi finde ud af, hvem der skal passe børnene. Men i virkeligheden handler det om at finde den rigtige film, for vi har skam kigget, siger Angelina Jolie.

Mødtes under optagelser
Den 35-årige skuespillerinde mødte Brad Pitt under optagelserne til 'Mr. & Mrs. Smith', og i 2005 kom det frem, at de var i et forhold sammen.

På det tidspunkt havde Angelina Jolie adopteret ét barn. Siden er det blevet til endnu to adoptioner. Hun har også født Brad Pitt tre børn, heraf et hold tvillinger.

Men når man som Brad og Angelina danner par privat, sætter det ifølge skuespillerinden nogle begrænsninger for, hvad man kan lave sammen rent professionelt.

- Når du er et par, er der ting, folk ikke vil se dig gøre. Det bliver for personligt. Jeg tror ikke, folk vil se intime scener med folk, der også er sammen i virkeligheden, siger Angelina Jolie til Vanity Fair.

0 kommentarer
Vis kommentarer