Sex før ægteskabet er strengt forbudt

Den smukke Twilight-stjerne Kristen Stewart må hverken tale om sex eller livet efter døden

Her i startscenen i 'Twilight: Eclipse' frier vampyren Edward Cullen til den smukke Bella Swan.(Foto: Kimberley French/Nordisk Film)
Her i startscenen i 'Twilight: Eclipse' frier vampyren Edward Cullen til den smukke Bella Swan.(Foto: Kimberley French/Nordisk Film)

STOCKHOLM(Ekstra Bladet): I den kommende Twilight-film 'Twilight:Eclipse', der rammer de danske biografer den 30. juni, er et af filmens store temaer 'sex før ægteskabet'. Men for skuespillerinden Kristen Stewart var det strengt forbudt at tale om både sex før ægteskabet eller livet efter døden, da Ekstra Bladet mødte skønheden på Grand Hotel i Stockholm. Det fik vi i hvert fald nøje indprentet af mindst tre forskellige af Kristen Stewarts pr-folk.

Det kan måske virke lidt besynderligt, når den tredje film i Twilight-sagaen især sætter fokus på, at Robert Pattinson i rollen som vampyren Edward Cullen frier til sin hjertenskær Bella Swan(Kristen Stewart), men samtidigt understreger, at han ikke vil dyrke sex med hende, før de er blevet smedet i hymens lænker. Bella Swan er imidlertid knap så moralsk netop, hvad angår sex før ægteskabet og forsøger flere gange at forføre den moralske vampyr. Mere skal ikke røbes her.

Under et stort fælles pressemøde før Ekstra Bladets samtale med Kristen Stewart nåede hun dog selv at røbe, at hun glæder sig til den fjerde film i Twilight-sagaen med titlen 'Breaking Dawn ' netop fordi hun her skal spille en moden kvinde, der oven i købet er blevet mor. Så vi kan allerede nu konstatere, at der kommer til at være et samleje mellem skønheden og den moralske vampyr Edward Cullen. Men om det bliver før eller efter ægteskabet vides ikke.

-Det er et fuldstændigt spændende koncept. Jeg skal både spille hustru, mor og vampyr. Jeg glæder mig virkelig til udfordringen, lød det fra Kristen Stewart.

Ekstra Bladet har allerede set den kommende 'Twilight: Eclipse', og kan afsløre, at der er noget at glæde sig til. Den tredje film i sagaen er langt den bedste. Der bydes på masser af romantik i trekantsdramaet mellem Bella, Jacob og Edward, og det er den bedst fotograferede og mest actionprægede af de tre film. Virkelig god underholdning og godt håndværk.

1 af 3 Edward Cullen og Bella Swan spillet af henholdsvis Robert Pattinson og Kristen Stewart er flere gange ved at blive fristet til at have sex før ægteskabet, især den smukke Bella.(Foto: Kimberley French)
2 af 3 De helt nye friske vampyrer er her på vej til et afgørende opgør på liv og død med Robert Pattinson og hans vampyrvenner. Et fantastisk slag med masser af action.(Foto: Doane Gregory/Nordisk Film)
3 af 3 Her i startscenen i 'Twilight: Eclipse' frier vampyren Edward Cullen til den smukke Bella Swan.(Foto: Kimberley French/Nordisk Film)
0 kommentarer
Vis kommentarer