Bomber og brændte svaner

De to første film i ’Wallander’-serien er spænding på topplan -    i morgen kan du få de to første film for kun 43 kroner

Kriminalkommissær Kurt Wallander og hans datter Linda har lige overlevet en gigantisk eksplosion i den første film i serien med titlen 'Inden Frosten'.(Foto: Lars Høgsted)
Kriminalkommissær Kurt Wallander og hans datter Linda har lige overlevet en gigantisk eksplosion i den første film i serien med titlen 'Inden Frosten'.(Foto: Lars Høgsted)
Hvis man er fan af ’Wallander’-serien, får man nu gennem Ekstra Bladet en enestående mulighed for at skaffe sig alle 13 film i serien til en utrolig billig pris. Vi lægger allerede ud i morgen fredag den 26, hvor man kan få de to første afsnit i serien for kun 43 kroner, hvis man køber Ekstra Bladet.

I serien er det selvfølgelig skuespillerne Krister Henriksson, Johanna Sälström og Ola Rapace, der er mest fokus på i rollerne som kriminalkommissær Kurt Wallander, hans datter Linda og den unge kriminalbetjent Stefan Lindman.

Inden frosten
Sidstnævnte får hurtigt et godt øje til den smukke kvindelige kriminalbetjent Linda, der netop er blevet ansat på den samme politistation som sin far.

I første film, der hedder ’Inden Frosten’, finder man ved en lille sø uden for Ystad en flok svaner, som er brændt ihjel. Men ikke langt derfra ligger liget af en kvinde, der er blevet brutalt myrdet. Wallander kaster sig ud i opklaringen af det bestialske drab, hvor han samtidig skal vænne sig til, at hans datter Linda ikke kun er hans datter, men også hans kollega, og det skaber hurtigt splid i den lille familie.

Dødens horoskop
I den anden film med titlen ’Dødens Horoskop’ udspiller handlingen sig kronologisk umiddelbart efter ’Inden Frosten’. Den er instrueret af den danske filminstruktør Jørn Fauerschou.

Den lille fredelige by Ystad mister sin uskyld, da byens lokale tosse Göran går ind i banken med en hjemmelavet bombe og kræver at få 67.500 kroner indsat på en speciel konto. Kurt, Linda og Stefan bliver tilkaldt og forsøger at overtale Göran til at lade gidslerne gå og overgive sig til politiet. Men kan kommer til at detonere bomben, han bærer på sin krop. Og nu skal Kurt Wallander udrede trådene i det højst besynderlige bankrøveri, der også har tråde til Danmark.

1 af 2 
2 af 2 Kriminalkommissær Kurt Wallander og hans datter Linda har lige overlevet en gigantisk eksplosion i den første film i serien med titlen 'Inden Frosten'.(Foto: Lars Høgsted)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen