Will Smiths søn sparker røv

11-årige Jaden Smith skal spille hovedrollen i en genindspilning af den berømte film 'Karate Kid' - se ham lave det perfekte karatespark her

Will Smiths søn Jaden får her sine første karate-timer af den gamle lærermester Mr. Han spillet af selveste Jackie Chan.(Foto: Zuma Press)
Will Smiths søn Jaden får her sine første karate-timer af den gamle lærermester Mr. Han spillet af selveste Jackie Chan.(Foto: Zuma Press)

Will Smith er nok en af de mest populære skuespillere i verden, og han har medvirket i et hav af populære action-film. Men nu går hans kun 11-årige søn direkte i Will Smiths fodspor. Den unge Jaden Smith har nemlig fået hovedrollen som den unge karatehelt i den kommende film 'Karate Kid', der er en genindspilning af den ekstremt populære film 'Karate Kid' fra 1984.

Og der er ingen tvivl om, at filmen går hen og bliver en succes. Det er nemlig action-helten og karate-eksperten Jackie Chan, der skal spille rollen som den gamle lærermester Mr. Miyagi, der i den nye film kommer til at hedde Mr. Han.

Filmen handler om en ung amerikansk mor, der på grund af arbejdsløshed flytter til Kina for at få et job. Og her bliver hendes unge søn udsat for mobning af de unge kinesere, indtil den gamle Mr. Han lærer ham at forsvare sig selv.

Familieunderholdning i Oslo
Will Smiths søn Jaden var også helt fremme i spotlightet, da han fredag aften under Nobel-koncerten i Stockholm med et gigantisk afro-hår optrådte sammen med sin far Will Smith og sin mor Jada samt sin søster Willow.

1 af 4 Den 11-årige Jaden Smith udfører her et perfekt karatespark direkte op mod himlen. (Foto: Zuma Press)
2 af 4 Jaden Smith synger her en sang sammen med sin far under Nobel-koncerten i Oslo.(Foto: Polfoto)
3 af 4 Hele familien Smith underholder på slap line under Nobel fredskoncerten i Oslo.(Foto: Polfoto)
4 af 4 Will Smiths søn Jaden får her sine første karate-timer af den gamle lærermester Mr. Han spillet af selveste Jackie Chan.(Foto: Zuma Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere