Piger bedøves og efterlades foran tog i ny film

Køb 'Beck: Det tavse skrig' med Ekstra Bladet i dag fredag for kun 39,50 ved samtidig køb af avisen

Martin Beck kommer på vildspor i en sag om to dræbte teenagepiger, der formentlig er blevet myrdet. (Foto: Nordisk Film)
Martin Beck kommer på vildspor i en sag om to dræbte teenagepiger, der formentlig er blevet myrdet. (Foto: Nordisk Film)
Et tog glider gennem nattens mørke. Længere fremme ligger to piger på skinnerne. Deres tunge ånde kan ses i kulden.

Der er ingen chance for, at føreren kan standse toget og et forfærdeligt skrig bryder den mørke stilhed, da bremserne begynder at hvine.

Masser af mistænkte
Da Beck og hans kolleger ankommer til ulykkesstedet, hober spørgsmålene sig op. Hvem tilhører fodsporene, som findes ved de døde kroppe? Hvordan havnede pigerne på sporet?

Beck-gruppen står med en usædvanlig sag, da ledetrådene går i vidt forskellige retninger. Den ene mistænkte efter den anden dukker op – alle med motiv og skeletter i skabet.

Sagen minder næsten om en Agatha Christie-krimi, og havde der været en butler, ville han have været morderen. Men i mangel af en butler, hvem er det så?

Chokerende sandhed
Dette 23. afsnit af Beck byder på mange løse ender, før kabalen om de to 15-årige pigers død går op.

Sagen er enhver forældres værste mareridt, og bedst som man tror, at man snart må vågne, viser det sig, at mareridtet og sandheden om pigernes død er værre, end nogen kunne have frygtet.

Verden er i sandhed et ondt sted, og teenagepiger må bøde med livet for deres naivitet.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere