Præsidentfrue i Woody Allen-film

Når Carla Bruni bliver bedstemor, vil hun kunne fortælle sine børnebørn, at hun var med i en Woody Allen-film. Instruktøren faldt for Carla Brunis karisma

Nicolas Sarkozy er ikke den eneste mand, der er faldet for Carla Brunis charme. Også filminstruktøren Woody Allen har fået øjnene op for hende. (Foto: AP)
Nicolas Sarkozy er ikke den eneste mand, der er faldet for Carla Brunis charme. Også filminstruktøren Woody Allen har fået øjnene op for hende. (Foto: AP)

Frankrigs forførende førstedame, den 41-årige tidligere supermodel Carla Bruni-Sarkozy, har sagt ja til at medvirke i den amerikanske instruktør Woody Allens næste film.

- Han foreslog, at jeg skulle være med i hans næste film. Jeg ved ikke, hvad rollen går ud på, men jeg sagde ja, fortæller Carla Bruni i et interview på fransk tv.

Det gik stærkt, da Carla Bruni og Frankrigs præsident Nicolas Sarkozy sidste år blev gift. Men det var formentlig ikke det, som Bruni hentydede til i interviewet, da hun sagde:

- Jeg går blindt ind til alt. Ellers ville jeg aldrig få gjort noget som helst, lød det fra den franske præsidentfrue.

Måske fuldstændig håbløs
Den italienskfødte Carla Bruni har en lang modelkarriere bag sig, og hun har også udgivet flere album som sanger og sangskriver. Men det store lærred er nyt for hende.

- Jeg er slet ingen skuespiller. Måske er jeg fuldstændig håbløs. Men jeg kan ikke sige nej til sådan et tilbud som det her. Når jeg bliver bedstemor, vil jeg kunne sige, at jeg lavede en film med Woody Allen, siger Carla Bruni.

Vidunderlig med karisma
Det var under et besøg i Frankrig i sommer, at Woody Allen mødte det franske præsidentpar. Allen var i Paris for at markedsføre sin film 'Whatever Works'.

Allerede dengang løftede instruktøren sløret for, at han havde et godt øje til Fru Sarkozy. Det skete, da han blev spurgt, hvem han ville hyre til sin næste film.

- Uden tvivl Carla Bruni. Jeg er sikker på, hun vil være vidunderlig. Hun har karisma og hun optræder, så hun vil ikke være fremmed over for et publikum, sagde instruktøren dengang.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!