Twilight-stjerner: - Hysteriet er da fedt!

Ekstra Bladet mødte de tre ’Twilight’-stjerner i London. De har stadig svært ved at fatte succesen, men nyder hysteriet

Taylor Lautner, Kristen Stewart og Robert Pattinson har travlt med at gøre reklame for 'New Moon'. Imens er film nr. tre i serien ved at blive lavet. (Foto: AP)
Taylor Lautner, Kristen Stewart og Robert Pattinson har travlt med at gøre reklame for 'New Moon'. Imens er film nr. tre i serien ved at blive lavet. (Foto: AP)
LONDON (Ekstra Bladet): Man kan roligt sige, at hverdagen har ændret sig radikalt for de tre unge mennesker, der sidder ved et bord med en flok journalister foran sig i et lokale på det fornemme Dorchester Hotel i London sammen med deres instruktør, Chris Weitz.

Kristen Stewart, Robert Pattinson og Taylor Lautner er på et år avanceret fra nogenlunde anonymitet til at være stjerner i megaklassen. Forklaringen er naturligvis deres medvirken i den første ’Twilight’-film, som især teenagere over hele verden er helt vilde med.

Forinden havde snesevis af journalister fra hele Europa siddet et andet sted i London og set efterfølgeren, ’New Moon’, der har premiere på fredag, og nu har vi hver især transporteret os til Dorchester, hvor vi –  delt i tre hold –  får en halv time med instruktøren og stjernerne, der stadig har svært ved at fatte, hvad det var, der ramte dem med ’Twilight’-succesen.

– Hvem kan forberede sig på sådan et hysteri? Men det er da fedt, når det sker, som Taylor Lautner udtrykker det.

Vi taler ikke om penge
For Chris Weitz, der ikke instruerede den første film, var overraskelsen ikke mindre:

– Jeg havde hverken læst bøgerne eller set filmen, da jeg fik tilbuddet om at instruere ’New Moon’. Men jeg måtte så hellere forsøge at indhente det forsømte. Jeg skyndte mig at se filmen og syntes, at Kristen, Robert og Taylor var gode, og de var til at arbejde med. Så læste jeg bøgerne, og de havde den slags mørke og depression over sig, som jeg godt kan lide at arbejde med.

Med så mange journalister til stede og så kort tid til rådighed, kunne man ikke forvente at få mere end et spørgsmål ind, og Ekstra Bladet er hurtig på aftrækkeren.

– I betragtning af megasuccesen med den første film, har I vel sørget for en pæn lønforhøjelse for den nye?

Det spørgsmål var der dog ikke den store lyst til at svare på.

– Vi taler om ikke om det finansielle aspekt. Vi koncentrer os om arbejdet, siger Taylor Lautner.

Belejret af fans
Så var der mere respons, da engelske Robert Pattinson, bliver spurgt, om ikke det er overdrevet, når man kan læse, at han lever sit liv i hotelværelser, som han ikke kan slippe ud fra, fordi han belejres af fans.

– Det var nok en lidt for hurtig bemærkning, der havde sin relevans, da vi lavede den første film. Der er altid måder at forsvinde på, uden at nogen opdager det, afslører Robert.

– Er det prisen værd?

– Det vil sikkert irritere mig, hvis situationen stadig er den samme om ti år.

Pinligt stolt familie
– Hvad laver I i fritiden, og har I måttet opgive noget, I holder af, siden I blev berømte?

– Jeg har aldrig lavet alverden, men jeg savner at kunne køre bil uden at have ti biler i halen, indrømmer Robert.

– Det plejede at være kampsport, men det er et stykke tid siden, og jeg vil helt sikkert være ’rusten’, hvis jeg genoptog det, bemærker Taylor.

– Intet, der er værd at tale om, kommer det fra Kristen.

– Hvad siger jeres familie til succesen?

– Min familie er nærmest pinligt stolte af mig. Mine brødre er overbeskyttende, og jeg har rent bogstavelig måttet forbyde dem at gå udenfor og skrige af fansene og smadre deres kameraer, siger Kristen.

– Jeg tror ikke helt, min familie har forstået, hvad det er, der foregår, siger Robert.

– Hvis I kunne skifte roller, hvilken ville I så ønske?

– Jeg vil gerne ind i Bellas hoved for at finde ud af, hvad der får hende til at forelske sig i en vampyr og en varulv, afslører Taylor.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!