Vampyrer indtog Hollywood

Vampyrer, varulve og gothklædte teenagepiger var mandag i L.A. Her kunne man få et glimt af stjernerne fra filmen 'New Moon', der har dansk premiere på fredag

Robert Pattinson og Kristen Stewart. (Foto: AP)
Robert Pattinson og Kristen Stewart. (Foto: AP)

Hvis du synes, at de danske teenagere er hysteriske over den kommende vampyrfilm - 'New Moon', så skulle du tage et kig over Atlanten.

I USA, Los Angeles, viste filmens stjerner sig mandag frem på den røde løber i forbindelse med forpremieren på opfølgeren til den første vampyrfilm i Twiligth Sagaen.

Filmens mandlige stjerne, Robert Pattinson, der i filmen spiller den sexede vampyr Edward Cullen, har siden filmens premiere knust mere end ét pigehjerte. Da han dukkede op på løberen ved siden af skuespilleren Kristen Stewart, der spiller Bella Swan, hans kæreste, blev der da også skrevet autografer i stor stil.

Filmen er baseret på romanen af samme navn, skrevet af den amerikanske forfatter Stephenie Meyer. Bogen er solgt i mere end 17 millioner eksemplarer verden over. 'Twilight', der er den første bog i 'Twilight Sagaen'. Den udkom i 2005 og blev med det samme en enorm succes. De andre bøger i serien hedder 'New Moon', 'Eclipse' og 'Breaking Dawn'.

Det er meningen at der skal laves fire film baseret på bøgerne.

'Twilight' er en blanding af gys, fantasy og en klassisk kærlighedshistorie. Den fortæller om mødet mellem to forskellige verdener: Et almindeligt amerikansk high school miljø og en klan af vampyrer.

1 af 5 Robert Pattinson. (Foto: AP)
2 af 5 Ashley Greene. (Foto: AP)
3 af 5 Fans går amok. (Foto: AP)
4 af 5 Den unge Twilight-fan Gianna DiGulio. (Foto: AP)
5 af 5 Robert Pattinson og Kristen Stewart. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere