Her er de tre Twilight-stjerner

Det er tre meget forskellige unge skuespillere, der har hovedrollerne i den nye Twilight-film. Bliv klogere på dem her

Hollywoods nye stjernefrø poserer for fotograferne. (Foto: AP)
Hollywoods nye stjernefrø poserer for fotograferne. (Foto: AP)

Kristen Stewart - (Har rollen som Bella):

’Twilight’-filmenes omdrejningspunkt, Bella, spilles af 19-årige Kristen Stewart. Hun har tidligere bl.a. spillet Jodie Fosters vrantne og diabetiske datter i ’Panic Room’ og været datter af Dennis Quaid og Sharon Stone i ’Cold Creek Manor’.

Hun er dog for alvor kommet i vælten i kraft af ’Twilight’, og om det påvirker hendes planer om at gå på college i Sydney, Australien, hvor hendes mor stammer fra, må tiden vise.

Kristen Stewart har tidligere sagt, at hun ville være forfatter.

– Jeg elsker det, jeg laver, men der er andet i livet, og det indebærer ikke at være professionel løgner, har hun sagt.

Taylor Lautner - (Har rollen som varulven Jacob Black):

17-årige Taylor Lautner, der spiller varulven Jacob Black, ved nok, hvordan han skal forsvare sig, hvis én skulle være dum nok til at overfalde ham.

Han var verdensmester i kampsport for sin aldersklasse –  både som 11- og 12-årig –  men siden blev skuespilleriet hovedinteressen, og han indrømmer, at han nu er blevet noget ’rusten’, hvad angår sporten.

Som 13-årig fik han sit gennembrud på lærredet i filmen ’The Adventure of Sharkboy’ og i ’Lavagirl in 3-D’, hvor han fik lejlighed til at vise sine kampsportsevner.

Pengene ruller nu ind, men han går stadig i skole.

Robert Pattinson - (Har rollen som vampyren Edward Cullen):

Vampyren Edward Cullen spilles af den 23-årige englænder Robert Pattinson, der har overtaget Harry Potter-skuespilleren Daniel Radcliffes rolle som teenage-tøsernes helt.

Han er storfavorit til at overtage titlen som verdens mest sexede mand fra ’X-Men’-stjernen Hugh Jackman.

Pattinson, der startede som model allerede i 12-års alderen, har på film bl.a. gjort sig bemærket som Cedric Diggori i en af Harry Potter-filmene.

Ved siden af skuespillet har han også en musiker i maven. Pattinson spiller guitar og klaver, laver sine egne sange og synger to numre på soundtracket til den første ’Twilight’-film.

Han bor nu i Los Angeles og har ingen kæreste for tiden –  selv om flere medier har smedet ham sammen med Kristen Stewart –  men pigerne skal ikke gøre sig for store forhåbninger.

– Jeg har ikke særlig meget lyst til at have en kæreste i disse omgivelser, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere