Victoria Beckham får filmrolle

Victoria Beckham har sagt ja til at medvirke i Madagascar 3, en komedie for børn, selv om hun ikke just er kendt for sin tendens til at trække på smilebåndet

Jamen er det ikke lige før, at der er antydningen af et smil på det Posh'iske ansigt..? Måske er det, fordi der er gået hul på drømmen om en skuespillerkarriere. (Foto: AP)
Jamen er det ikke lige før, at der er antydningen af et smil på det Posh'iske ansigt..? Måske er det, fordi der er gået hul på drømmen om en skuespillerkarriere. (Foto: AP)

Victoria Beckham har bevæget sig uden for modeverdenen og sat kløerne i sin første store rolle i Hollywood. Sticky Vicky skal lægge stemme til en af karaktererne i Madagascar 3, skriver people.co.uk.

Dermed får hun så prominente kolleger som Ben Stiller og David Schwimmer, der lagde stemmer til figurer i de to første animationsfilm.

Børn med lige rettigheder
Posh har været kræsen i sit valg af filmrolle. Hun takkede nej til at medvirke ganske kort i Sex and the City 2, men da børnefilmen kom ind i billedet, var hun begejstret. Efter sigende er hendes tre sønner store fans af Madagascar-filmene.

Valget af filmrollen klinger også vel med Victoria Beckhams engagement i kampen mod børnefattigdom. For nyligt tog hun sin ældste søn, Brooklyn, med til et velgørenhedsarrangement til fordel for Red Barnet. Her understregede hun vigtigheden af, at alle børn får en retfærdig start på livet med lige rettigheder.

Indtjent millioner af dollars
Om den 35-årige berømthed vil tale med engelsk accent i filmen, der efter planen får premiere i 2012, eller om hun skal træne sit amerikanske, vides endnu ikke.

Den første Madagascar-film fra 2005, der handlede om en gruppe dyr i en zoologisk have i New York, indtjente 32 millioner dollar i USA den første weekend, mens nummer to, Madagascar: Flugten til Afrika, indtjente mere end 50 millioner dollar.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere