Ho ho ho. Jim Carrey i julehumør

Skuespillerne Jim Carrey og Colin Firth tændte Londons julebelysning i forbindelse med premieren på Disneys juleeventyr.

Jim Carrey med kæmpe fuldskæg er netop nu i London for at promovere sin nye julefilm 'A Christmas Carol'. (Foto: AP)
Jim Carrey med kæmpe fuldskæg er netop nu i London for at promovere sin nye julefilm 'A Christmas Carol'. (Foto: AP)

For skuespillerne Jim Carrey og Colin Firth begynder julen tidligt i år. De to stjerneskuespillere medvirker i Disneys 3D tegnefilmsudgave af Charles Dickens' klassiske juleeventyr A Christmas Carol, der har premiere herhjemme fredag.

Men allerede tidligere i denne uge var der verdenspremiere på filmen i London, og det faldt sammen med, at byens julebelysning blev tændt.

Jim Carrey, der i filmen lægger stemme til den julehadende Ebenezer Scrooge, fik sammen med filmens instruktør, Robert Zemeckis, lov til at tænde lysene på Oxford Street. Det er i øvrigt 50-års-jubilæum for belysningen i den store handelsgade i London.

Samtidig fik en anden af filmens medvirkende, Colin Firth, lov til at tænde lysene i Regent Street i London, skriver hellomagazine.com.

Filmpremieren var i ægte julestemning med blandt andet kunstig sne og klassiske julesange. Alligevel spøgte Jim Carrey med, at han nu gerne havde set premieren på et andet tidspunkt af året.

- Jeg sagde til dem, at jeg gerne ville starte tidligere, men undersøgelser viste, at det ville være bedre op mod jul. Jeg havde ønsket en premiere om sommeren, sagde han.

1 af 2 Jim Carrey er lykkeligt forelsket i sin kæreste Jenny McCarthy, der også var med i London ved premieren på 'A Christmas Carol'.(Foto: AP)
2 af 2 Jim Carrey med kæmpe fuldskæg er netop nu i London for at promovere sin nye julefilm 'A Christmas Carol'. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere