Casper og Frank laver ny komedie

Casper Christensen og Frank Hvam laver en ny film sammen, men det er uvist, om det bliver en opfølger til kassesuccesen 'Klovn'

Frank Hvam og Casper Christensen udgiver i dag deres dvd 'Nu som mennesker'. Til næste år sætter vennerne sig dog sammen igen og laver en ny film. (Foto: Linda Johansen)
Frank Hvam og Casper Christensen udgiver i dag deres dvd 'Nu som mennesker'. Til næste år sætter vennerne sig dog sammen igen og laver en ny film. (Foto: Linda Johansen)

------Se videoen fra komikernes dvd øverst i artiklen-------

Komikerparrets selvudleverende show 'Nu som mennesker' udkommer i dag på dvd, og hvis interesseren er bare halvt så stor for dvd'en som for sceneshowet, så kommer komikerveteranerne til at ligge indpakket under mange juletræer i år.

Læs også:

Se også: - Jeg knepper Jarlens datter

Showet, der trak fulde huse i hele landet, udgør kernen af materialet på dvd'en, men Hvam og Christensen har flyttet noget af showet ud i virkeligheden, hvor det bliver endnu mere tåkrummende.

Og der er også ændret på nogle af sangene fra showet. Blandt andet er den meget omtalte strofe, hvor Casper Christensen synger om, hvordan han knepper sin nye, unge kæreste, udeladt i den udsendte video.

- Det var det mest forkerte, man kunne sige på det tidspunkt, men tiden er løbet lidt fra det, fortæller Casper Christensen.

- Det er lang tid siden, du har knaldet hende i røven, prøver Frank Hvam.

- Lad det være sagt her, jeg har aldrig knaldet hende i røven, replicerer Casper Christensen lynhurtigt.

Læs også:

Se også: Karen Thisted har ondt i røven

Læs også:

Se også: Karen Thisted i voldsomt angreb mod Casper C.

Med dvd'en ude i julehandlen har de to komikere bevilget sig selv en pause fra hinanden indtil midten af januar, hvor de sætter sig ned i tre måneder og laver en ny film.

Måske en Klovn 2
- Vi skal lave en film sammen. Og det er nok også en komedie. Og det handler nok også om et par idioter, der kommer galt afsted. Men lige hvordan, det ved vi ikke, fortæller Frank Hvam

- Vi har ladet tavlen være ren, til vi sætter os sammen i midten af januar. Hvis det passer sammen med ønsket på det tidspunkt, kan det meget vel blive en Klovn-film. Men det kan være, vi tænder på noget helt andet på det tidspunkt, siger Casper Christensen.

- Det kan være, jeg skal spille en lille hund, der kun er med i én scene. Ligesom jeg gjorde i gamle dage, griner Frank Hvam.

- Det er faktisk meget tænkeligt, at det bliver sådan, truer Casper sin ven.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen