Garfield skuffet over at spille Spider-Man

Opgaven at spille Spider-Man levede på ingen måde op til Andrew Garfields drengedrøm

Andrew Garfield nåede sin drøm, men rollen som 'Spiderman' har ikke levet op til forventningerne. (Foto: AP/Jaimie Trueblood).
Andrew Garfield nåede sin drøm, men rollen som 'Spiderman' har ikke levet op til forventningerne. (Foto: AP/Jaimie Trueblood).

Skuespilleren Andrew Garfield har altid drømt om at spille Spider-Man, men efter at have nået sit mål må han erkende, at forventningerne langt fra blev forløst.

- At opnå hvad man sætter sig for at opnå og derefter at indse, at det slet ikke er, hvad man ønsker, er meget skuffende, siger den britisk-amerikanske stjerne til Radio Times Magazine ifølge Female First.

- Den her rolle er noget, jeg altid, altid har villet spille. Men så indser man, at det er som ethvert andet skuespillerjob, siger den 28-årige skuespiller om sin rolle som Peter Parker i den nye film om Spider-Man, der har titlen The Amazing Spider-Man.

Læs også:

Emma Stone og Andrew Garfield officielt et par. (Foto: AP) Film - 13. jun. 2012 - kl. 09:21 Spider Man-skuespillere har vild kemi

Garfield, der for alvor slog igennem i 'The Social Network' fra 2010, er nået til den erkendelse, at han nok aldrig for alvor vil finde tilfredsstillelse i sit hverv.

- Nogle dage er det fantastisk, andre dage føler du dig fortabt. Jeg har altid tænkt, at fik jeg bestemte roller, så ville jeg være tilfreds med livet - følelsesmæssigt og professionelt. Det ville være Utopia.

- Men drømmen bliver til virkelighed, siger skuespilleren, der i takt med sin stigende berømmelse oplever, at instruktører gør alt, hvad de kan, for at lokke ham til at spille med i deres film.

- Det forekommer måske smigrende, men det er det ikke. Det er mere 'tager du pis på mig?' Jeg kan jo ikke for alvor spille en 50-årig sort prostitueret, joker Garfield.

Læs også: Se også: Her er årets fem vildeste og dyreste film Her er årets fem vildeste og dyreste film

Skuespilleren fandt det imidlertid ikke særlig vanskeligt at spille den 17-årige high school-nørd Peter Parker.

- Det er en forfærdelig tid i dit liv at gå i high school. Men det føles faktisk stadig, som om jeg er i det kapitel af mit liv. Jeg er usikker og akavet i min krop, siger Andrew Garfield til Radio Times Magazine.

The Amazing Spider-Man er den fjerde film om edderkoppedrengen, men det er ikke en fortsættelse af de tre film med Tobey Maguire i hovedrollen. Den nye film fortæller om Peter Parkers barndom og fokuserer på hans ungdom, hvor han bliver til Spider-Man.

Filmen har premiere i Danmark 3. juli 2012.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen