Rockstjerner roser Cruise: Han synger godt

Tom Cruise gør det overbevisende som rocksanger i filmen 'Rock of Ages', mener 80'er-stjernerne i Def Leppard

Tom Cruise udlever sin rockdrøm i ny musical-filmatisering. (Pr-foto)
Tom Cruise udlever sin rockdrøm i ny musical-filmatisering. (Pr-foto)

I sin kommende film 'Rock of Ages' begiver Hollywood-stjernen Tom Cruise sig ud i en noget uvant rolle, nemlig som rocksanger.

Læs også:

Se også: Cruise synger igennem i ny film

Og det gør han faktisk rigtig godt, mener bandmedlemmerne i 80'er-gruppen Def Leppard, der står bag et af de hits som Cruise fyrer af i musicalfilmen, skriver femalefirst.co.uk.

Cruises rolle i filmen, rockstjernen Stacee Jaxx, synger blandt andet gruppens store hit 'Pour Some Sugar on Me', og de oprindelige stjerner var overraskede over, hvor hurtigt Cruise lærte at skråle, som havde han aldrig bestilt andet.

De besøgte Cruise under filmens optagelser i Florida, fortæller sanger Joe Elliott:

God stemme
- Det var ret surrealistisk, faktisk. Vi kom bare gående ind i en ussel lille klub i Fort Lauderdale, og oppe på scenen stod Stacee Jaxx og sang 'Sugar'. Det var helt sådan, hvad er det her, det er sindssygt, siger han ifølge femalefirst.co.uk.

- Han havde en god stemme, tilføjer bandets bassist Rick Savage.

Bandet fik mulighed for at tale med den 49-årige superstjerne, der ellers er kendt fra mere actionprægede film som 'Mission Impossible', fortæller forsangeren.

- Han spurgte: Hvad synes du? Jeg sagde: Kan du synge? Han sagde nej, jeg begyndte for fire eller fem måneder siden. Bare et par timer om dagen.

Wow
- Han var i gang med at indspille andre film, så det var bare en bibeskæftigelse. Jeg tænkte 'wow'. Hvis han er blevet så god i løbet af bare fire eller fem måneder, så er det langt bedre end mange deltagere i talentshows, lyder det fra Joe Elliott.

Cruise synger selv sine sange i filmmusicalen, og han insisterede på ikke at bruge autotune, siger filmens instruktør til Reuters.

Skuespilleren tilbringer i øvrigt det meste af filmen i bar overkrop, der i filmens anledning er blevet prydet med tatoveringer, der er en ægte rockstjerne værdig.

Hør Tom Cruise's version øverst i denne artikel.

Hør Def Leppards original HER

Læs også:

Se også: Sådan har du aldrig set Tom Cruise før

Læs også:

Se også: Tom Cruise folder sig ud som sangstjerne

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen