Draculas datter fylder 118 år

Adam Sandler springer ud som grev Dracula i den kommende tegnefilm 'Hotel Transylvania', hvor han inviterer alle monstre i verden til sin datters 118 års fødselsdag

Adam Sandler spiller rollen som vampyren grev Dracula i Sonys kommende store tegnefilm 'Hotel Transylvania'.(Foto: AP)
Adam Sandler spiller rollen som vampyren grev Dracula i Sonys kommende store tegnefilm 'Hotel Transylvania'.(Foto: AP)

MEXICO(Ekstra Bladet):Der bliver noget at glæde sig til for børn, unge og barnlige sjæle, når den kommende store tegnefilm 'Hotel Transylvania' til efteråret kommer op i de danske biografer. Filmen byder nemlig på intet mindre end en 118 års fødselsdag, når grev Dracula(Adam Sandler) inviterer samtlige monstre i hele verden til fest for at fejre, at hans datter Mavis(Selena Gomez) bliver 118 år gammel og dermed tager et skridt ind i de voksnes verden.

- Det er historien om en far og en datter. Her er faren så tilfældigvis bare selveste Dracula, og som alle andre fædre er han ekstremt overbeskyttende overfor sin datter, og han ser helst ikke, at hun forlader Hotel Transylvania, hvor Dracula har trukket sig tilbage for at undgå at komme i kontakt med mennesker ude i den rigtige verden, fortæller filminstruktøren Genndy Tartakovsky, da Ekstra Bladet møder ham i Cancun i Mexico.

Til den gigantiske fødselsdag har Dracula inviteret nogle af verdens mest kendte monstre, hans gode ven Frankenstein, der har taget sin kone Eunice med. Varulven Wayne og hans kone Wanda og deres tre ustyrlige varulve børn er også på gæstelisten, der tælller kendte monstre som 'Den usynlige mand', Mumien, Menneskefluen, Dr. Jekyll og et hav af hekse og zombier. Alle bydes hjertelig velkommen af Dracula, der dog er lige ved at tabe sine skarpe fortænder, da der pludselig dukker et rigtigt menneske op til festen i skikkelse af den unge backpacker Jonathan(Andy Samberg), der selvfølgelig bliver varm på Draculas datter Mavis.

Frygter stadig hvidløg
- Dracula fyrgter kun to ting i livet. Han frygter at miste sin relation til sin elskede datter - og så frygter han selvfølgelig hvidløg, siger Tartakovsky.

Filmens producer Michelle Murdocca forklarer, at verdens mest kendte monstre vil bliver sjovere en nogensinde i filmen.

- Grunden til, at vi her i verden stadig kender alle disse fantastiske monstre er deres unikke personlige historier. De har alle en slags menneskelighed i sig, som vi kan relatere til. Og det sker også for grev Dracula i vores film. Det er en bittersød, morsom historie, hvor man ser hvor menneskelig Dracula egentlig er, fortæller Murdocca om filmen, der også kan ses af de helt små børn.1 af 4 Den fysisk store amerikanske komiker Kevin James skal selvfølgelig lægge stemme til selveste Frankenstein, der er endnu større.(Foto: AP)
2 af 4 Holdet bag 'Hotel Transylvania' promoverer filmen på stranden i Cancun i Mexico: Producenten Michelle Murdocca,skuespillerne Adam Sandler, Andy Samberg og Kevin James samt instruktøren Genndy Tartakovsky.(Foto: AP)
3 af 4 Filminstruktøren Genndy Tartakovsky, skuespilleren Andy Samberg og producenten Michelle Murdocca.(Foto: AP)
4 af 4 Adam Sandler spiller rollen som vampyren grev Dracula i Sonys kommende store tegnefilm 'Hotel Transylvania'.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!