Hjerneskadet efter film-optagelser

En stuntmand har lagt sag an mod Warner Bros. fordi han pådrog sig en hjerneskade under filmscene

Stuntmanden Scott McLean mener, at han har pådraget sig en hjerneskade under filmoptagelserne. (Foto: AP)
Stuntmanden Scott McLean mener, at han har pådraget sig en hjerneskade under filmoptagelserne. (Foto: AP)

En stuntmand, der var med under optagelserne på filmen 'The Hangover Part 2' har lagt sag an mod filmselskabet Warner Bros. Han lavede i filmen stunts for Ed Helms, der spiller Stu.

Men under en scene i filmen, der blev optaget i Thailand, gik det galt - så galt, at stuntmanden Scott McLean mener, at han har pådraget sig en hjerneskade.

Under optagelserne skulle han på et tidspunkt sidde på passagersædet i en bil, men scenen blev ændret, imens optagelsen var i gang, og det resulterede i, at bilen kom op i meget høj fart og kolliderede med et andet køretøj.

Koma i to måneder
McLean fortæller ifølge hjemmesiden thewrap.com i sagsanlægget, at han 'fik en hjerneskade og andre fysiske skader, der blandt andet betød, at han lå i koma i to måneder'.

Ifølge sagsanlægget blev stuntmanden overført til en australsk rehabiliteringsklinik, og her mente man, at han var i fare for at få permanent hjerneskade.

Siden ulykken har han ikke været i stand til at arbejde.

Kede af ulykke
I en udtalelse skriver Warner Bros.:

- Vi var chokerede og kede af ulykken og har været i tæt kontakt med Scott og hans familie undervejs i hans behandling. Vi har hele tiden gjort, hvad vi kunne for at støtte dem siden ulykken, og vi arbejder sammen om at prøve at løse de problemer, der er imellem os.

Hvor stort et beløb, Warner Bros. bliver sagsøgt for, er ikke offentliggjort.

0 kommentarer
Vis kommentarer