Danskerne vil til 'Julefrokosten'

100.000 danskere har nu set filmkomedien 'Julefrokosten', der ellers blev sablet ned af anmelderne

Anmelderne er langt fra begejsterede over 'Julefrokosten', men det er biografgængerne tilsyneladende ligeglade med. (Foto: FriDthjof Film)
Anmelderne er langt fra begejsterede over 'Julefrokosten', men det er biografgængerne tilsyneladende ligeglade med. (Foto: FriDthjof Film)

Sex, druk og numsen i kopimaskinen er tilsyneladende meget sjovt. I hvert fald lader det ikke til, at anmeldernes hårde dom over den danske film 'Julefrokosten' har påvirket danskernes lyst til at se filmkomedien.

Mandag havde 100.000 danskere ifølge filmselskabet Fridthjof Film allerede set filmen, der havde premiere 6. november.

Filmen, der er en folkekomedie om julefrokost og forviklinger på et autoværksted, har blandt andre Martin Brygmann, Anders W. Berthelsen, Anne-Grethe Bjarup Riis, Thure Lindhardt og Kim Bodnia i nogle af rollerne.

Et stjernespækket hold, der dog ikke var nok til at få anmelderne til at kaste om sig med stjerner. En anmelder mente ligefrem, at det var bedst at være fuld, hvis man skulle finde filmen morsom.

Men det danske filmpublikum har tilsyneladende en anden smag - eller en anden promille i biografmørket.

- Vi ser en stigning i antallet af solgte billetter pr. dag i takt med, at december og julefrokosthøjsæsonen nærmer sig, konstaterer producer Ronnie Fridthjof i en pressemeddelelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere