Rejsen til Saturn - ny lang trailer

EKSKLUSIVT: ekstrabladet.dk kan som de første vise dig den endelige trailer til det nye rumeventyr fra folkene bag 'Terkel i knibe'. Se den her

Der venter de danske astronauter en overraskelse på Saturn. (Foto: A. Film A/S)
Der venter de danske astronauter en overraskelse på Saturn. (Foto: A. Film A/S)

Den 26. september er der take-off imod nye horisonter, når den nye animationsfilm af holdet bag 'Terkel i knibe' har premiere landet over.

Helt eksklusivt kan ekstrabladet.dk nu som de første bringe den endelige trailer til filmen 'Rejsen til Saturn'.

Der er tale om intet mindre end verdenshistoriens første danske folke-rum eventyr. En film om ære, respekt, kærlighed og integritet. En historie om at sætte livet på spil for at forsvare de danske værdier: Hjørnesofaen, kolonihaven og den kælderkolde pilsner.

Det kan kun gå galt
Kort fortalt handler filmen om den helt almindelige dansker, Per, der som afløser for en salmonellaramt astronaut, bliver sendt ud i rummet på en mission for at kolonisere Saturn. Problemet er bare, at Saturn allerede ER koloniseret.

Og at hele turen i virkeligheden er del i et hemmeligt komplot, der vil føre til jordens udslettelse, Danmarks besættelse og uoverskuelige naturkatastrofer. Kun Per og resterne af teamet kan forhindre det utænkelige, men det virker næsten umuligt: Per dør (for en stund), amerikanske atommissilbevæbnede marinesoldater vil entusiastisk hjælpe til, og det viser sig, at der er billige øl i rummet.

Det kan kun gå galt... Og det kan kun blive godt...

Kendte stemmer
Filmen, der er baseret på Claus Deleurans kulttegneserie fra 1977, instrueres af Craig Frank, Thorbjørn Christoffersen og Kresten Vestbjerg Andersen, og manuskriptet er skrevet af Rasmus Heisterberg og Nikolaj Arcel, der også er folkene bag den prisvindende 'Kongekabale'.

Den bidende samfundssatire fra serien, er blevet behørigt opdateret fra halvfjerdsernes koldkrigs-problematik til nutidens virkelighed med terrorisme og miljøkriser, men de originale øldrikkende og tegneserielæsende antihelte fra Deleurans univers: Per, Arne Skrydsbøl, kolonibestyrer Ove Lorentzen, Reserve-Jesus, og Ove Zweibach skal alle have overlevet transformationen papir til elektronisk animation.

Casper Christensen, Frank Hvam, Iben Hjejle, Simon Juul og Ali Kazim er blandt de skuespillere der lægger stemmer til animationsfilmens figurer.

Se traileren ved at klikke på videolinket til højre i artiklen.

1 af 3 'Rejsen til Saturn' handler om Per, der må afløse en salmonella-ramt astronaut. Og før han ved af det, skal han sammen resten af rum-teamet redde jorden fra den totale udslettelse ... (Foto: A. Film A/S)
2 af 3 Plakaten til 'Rejsen til Saturn'. (Foto: A. Film A/S)
3 af 3 Der venter de danske astronauter en overraskelse på Saturn. (Foto: A. Film A/S)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen