Everett: Clooney forurener kulturen

George Clooney er dum og hans Oceans-film er som en kræft på kulturen, siger 'kollegaen' Rupert Everett

Rupert Everett synes ikke at der bliver produceret nok kvalitet i Hollywood. (Foto: AP)
Rupert Everett synes ikke at der bliver produceret nok kvalitet i Hollywood. (Foto: AP)

Skuespilleren Rupert Everett har efter lang tids manglende PR fundet sig en måde at blive set i mediebilledet. Han siger sin uforbeholdne og temmelig gnavne mening om tingenes tilstand i Hollywood.

I sidste uge var det de dårlige muligheder for homoseksuelle skuespillere i Hollywood. I denne uge langer Everett i et interview med 'The Independent' ud efter den manglende kvalitet i Hollywoods film - samt en flok navngivne kolleger.

Især går det ud over George Clooney, hvis bagkatalog Everett ikke er imponeret over.

- Clooney tror, at hvis bare han laver film, som er politisk engagerede, så har han lov til at lave Oceans 11, 12 og 13. Men Oceans-filmene er kræft for verdens kultur. De ødelægger os, siger Rupert Everett til The Independent.

George Clooney selv er, ifølge Everett, 'ikke den mest strålende begavelse på Hollywood Boulevard', men skal nok ende med at blive præsident en dag - hvis han altså er straight, siger Everett, som selv er homoseksuel.

Clooney er dum
Det er dog ikke kun George Clooney, som er ansvarlig for de store mængder af dårlige film, som efter Everetts mening bliver produceret i Hollywood.

- Den anden dag så jeg en film som hedder 'Because I said so' med Diana Keaton, og jeg tænkte: Her er en af de kvinder, vi elskede allermest i 1970'ernes film, som fornedrer og ydmyger sig selv i den her bunke skrammel, siger Everett.

Mange af de gamle Hollywood-koryfæer er efter Everetts mening faldet af på den.

- De Niro, Redford, Keaton, Pacino. De er alle bare tragiske parodier på sig selv. Al Pacino ligner en sindssyg, gammel særling nu. Jeg siger: Hold inde eller gå ud og lav nogle ordentlige ting, siger Everett.

Rupert Everetts egne filmiske bedrifter tæller blandt andet 'Min Bedste Vens Bryllup', Madonna-filmen 'Det næstbedste' og 'Inspector Gadget'.

0 kommentarer
Vis kommentarer