Michael Douglas brød sammen i gråd i Cannes i dag

Verdensstjernen Michael Douglas kunne ikke holde tårerne tilbage, da han skulle beskrive sin lykke over at få rollen som Liberace, mens han var lige ved at dø af kræft - se også de fantastiske billeder af Michael Douglas og Matt Damon som homoseksuelt par her

Den 69-årige Michael Douglas brød sammen i gråd foran verdenspressen i Cannes.(Foto: Infophoto)
Den 69-årige Michael Douglas brød sammen i gråd foran verdenspressen i Cannes.(Foto: Infophoto)

CANNES(Ekstra Bladet): - For 13 år siden, da jeg spillede en stor rolle i Steven Soderbergs film 'Traffic', spurgte han mig pludselig, om jeg ikke kunne tænke mig at spille Liberace i en film. Jeg tænkte: Tager han pis på mig - og så tænkte jeg ikke på det længere.

Men syv år efter fik jeg så tilbuddet om at spille rollen, siger Michael Douglas og holder en lang pause, mens tårerne triller ned af hans kinder.

- Det må i undskylde. Men det er meget følelsesmæssigt. Jeg fik nemlig denne fantastiske gave af en rolle lige efter, at jeg næsten havde overvundet min kræftsygdom. Og jeg er ekstremt taknemmelig overfor både Stephen Soderbergh og Matt Damon over, at ville vente med at lave filmen, til jeg blev helt rask, fortæller Michael Douglas på pressemødet på Steven Soderberghs nye film 'Liberace' om den store amerikanske pianist og entertainer, der døde af AIDS.Michael Douglas er fænomenal i rollen som Liberace.(Foto: Cannes Festival)
Michael Douglas er fænomenal i rollen som Liberace.(Foto: Cannes Festival)
Se også: Matt Damon kysser Michael DouglasSe også: Kræftsyg Douglas klar til nye rollerSe også: Matt Damon: Heath Ledger rådgav mig om kys

Og der er ingen tvivl. Michael Douglas er for alvor tilbage på det store lærred efter sin kræftsygdom. Han leverer en pragtpræstation som Liberace i Steven Soderberghs nye film 'Liberace'. Og man kan næsten allerede lugte, at der måske venter en guldpalme til den 69-årige skuespiller.

Michael Douglas afslørede også, at han som 12-årig mødte virkelighedens Libererace i Palm Springs i USA, hvor han var på besøg hos sin far. Liberace boede i samme nabolag og kom kørende i sin store pralende bil klædt i pels og med masser af ringe på fingrene.

- Når jeg tænker på det i dag. Er det helt klart, at Liberace er forfaderen til både Elton John og Lady Gaga, lyder det fra Douglas med et stort smil.

Filmen 'Liberace' tager udgangspunkt i Liberace lidenskabelige forhold til den unge Scott Thorson. Deres store kærlighed til hinanden, og deres mange opgør. Og filmen giver samtidigt et sjældent indblik i den den store pianist og entertainers vanskelige liv, fordi han på grund af sine millioner af kvindelig fans verden over måtte skjule, at han var homoseksuel.

Se også: Oscar-vindende instruktør stopper

Herunder kan du læse flere artikler fra filmfestivalen i Cannes:

Se også: Coen-brødrene var tæt på at lave en 'Lars von Trier' i CannesSe også: Astrid Lindgren afsatte sin nyfødte søn hos plejefamilie i KøbenhavnSe også: Rasmus Bjerg tabte 13 kiloSe også: Danmarks nye stjerne i CannesSe også: Fransk model som prostitueret i ny filmSe også: Refn: Min datter ser spøgelserSe også: Viggo spiller dansker i ny argentinsk filmSe også: Triers pornofilm: Se verdensstjerner i sex-orgieSe også: Lesbisk ballade i CannesSe også: Metallica laver ny vild filmSe også: 'Borgen' Birgitte skal filme med Stellan SkarsgårdSe også: Teenage-bande stjal fra HollywoodstjernerSe også: Se DiCaprios syv sexede scoringerSe også: Tårnhøje Nicole Kidman savner sin KeithSe også: Leonardo er fascineret af The Great Gatsby

1 af 7 Michael Douglas i rolen som Liberace, der forærede sin unge elsker Scott(Matt Damon) adskillige biler samt et hus.(Foto: cannes festival)
2 af 7 Michael Douglas og Matt Damon ses her i en scene fra filmen som Liberace og hans unge elsker Scott.(Foto: Cannes Festival)
3 af 7 Liberace skiftede sine unge elskere ud, som han skiftede underbukser. Men forholdtet til Scott Thorson varede i adskillige år.(Foto: AP)
4 af 7 Michael Douglas og Matt Damon poserer for pressen i Cannes.(Foto: AP)
5 af 7 Michael Douglas ses her med sin kone Catherine Zeta-Jones.(Foto: AP)
6 af 7 Steven Soderbergh har annonceret, at han vil holde en lang pause fra film, fordi han ikke kan samarbejde med pengemændene i Hollywood.(Foto: AP)
7 af 7 Den 69-årige Michael Douglas brød sammen i gråd foran verdenspressen i Cannes.(Foto: Infophoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer