Villum skal filme i Afrika

Tomas Villum Jensen skal optage en film i Afrikas regskov. Det bliver sort komedie blandet med romantik, siger instruktøren

Instruktøren Tomas Villum Jensen leder lige nu efter en stor, amerikansk stjerne til sit nye projekt. (Foto: Thomas Sjørup)
Instruktøren Tomas Villum Jensen leder lige nu efter en stor, amerikansk stjerne til sit nye projekt. (Foto: Thomas Sjørup)
CANNES (Ekstra Bladet): – Jeg er her i Cannes for at ordne diverse ting omkring min kommende film, som jeg blandt andet skal optage i regnskoven i Afrika. Lige nu ser det ud til, at vi skal optage det meste i Gambia, siger Tomas Villum Jensen om filmen, der er skrevet af Anders Thomas Jensen og skal produceres af Tiwi Magnusson.

– Det er en sort komedie blandet med romantik og jagt gennem regnskoven, og der er nok mere alvorligt drama, end jeg tidligere har lavet, siger Tomas Villum, der blandt andet har instrueret succesfilmene ’Sprængfarlig bombe’, ’Solkongen’, ’Min søsters børn’ og ’Kærlighed ved første hik’.

Filmen handler om en mand, der af den danske regering bliver sendt til Afrika for at få løsladt en fængslet dansker.

– Han er røget i fængsel, fordi han er ekstremt mærkelig. Myndighederne i Gambia kan ikke finde ud af, om han er sindssyg eller seriøs. Han siger nogle yderst mærkværdige ting, fortæller Villum, der måske vil bruge Nikolaj Lie Kaas i den bærende, danske hovedrolle.

– Der er også en amerikaner i handlingsforløbet, og til den rolle vil jeg meget gerne bruge en stor, amerikansk stjerne som William Hurt eller Tommy Lee Jones.

0 kommentarer
Vis kommentarer