Jennifer Aniston som stripper

Noget uventet rolle for 'Friends'-yndlingen i ny sommer-komedie

44-årig og stadig sexet som bare ... (Officiel trailer)
44-årig og stadig sexet som bare ... (Officiel trailer)

Det så man ikke ligefrem i langtids-serien 'Friends', men i en ny film-komedie, 'We're the Millers', der får premiere til august, kan man opleve pæne og velfriserede Jennifer Aniston i en uventet rolle - som stripper.

Se også: Storbarmede Jennifer som prostitueretSe også: Se Anistons frække kavalergangJennifer Aniston med stor fed fake-mave. (Screendump) Intl. kendte - 19. sep. 2012 - kl. 08:43 Aniston med kæmpemave: - Hvordan går det med mine små trillinger

Den havde man ikke lige set komme, men den tidligere fru Brad Pitt smider tøjet - dog ikke helt, men til de inderste dele - mens hun vrider sig smægtende rundt og klapper sig kækt på bagdelen for at overbevise nogle narkohandlere, der har taget hende og 'familien' til fange, om, at hun virkelig er stripper.Frækt klap på numsen. (Officiel trailer)
Frækt klap på numsen. (Officiel trailer)


Se traileren her

Marijuanna-smugler
Historien handler om et parti marijuanna, der skal smugles over grænsen fra Mexico. Aniston spiller den falske hustru til personen Jason, der er blevet lovet 100.000 dollar for at udføre jobbet.

'At krydse grænsen alene, så lyder alarmen. Men familier stryger direkte igennem, siger Jason, da han overtaler Aniston til at hjælpe sig. Et par lokale unger bliver også rekrutteret, så de kan give sig ud for at være en lykkelig familie.Heller ikke værst forfra. (Officiel trailer)
Heller ikke værst forfra. (Officiel trailer)


Så nemt går det selvfølgelig ikke, men det må man altså vente et par måneder med at få belyst.

0 kommentarer
Vis kommentarer