Jussi holder sig væk fra Schweiz

Verdenspremieren i aften på Locarno Film Festival bliver uden forfatterens deltagelse

Jussi Adler-Olsen i Hald istedet for i Schweiz. (Foto: Arno Burgi)
Jussi Adler-Olsen i Hald istedet for i Schweiz. (Foto: Arno Burgi)

Mens de fleste forfattere, der står overfor en verdenspremiere på en film lavet over én af sine bestsellers, sikkert vil give deres højre arm for at være med til begivenheden, så tager Jussi Adler-Olsen det mere køligt.

Filmatiseringen af hans bog, 'Kvinden i Buret', bliver vist for første gang sent i aften i den store udendørs-biograf på Piazza Grande-pladsen på Locarno Filmfestival i Schweiz foran 8.000 biografgængere, men det er uden Jussi Adler-Olsen.

Han tilbragte istedet lørdagen i Hald ved Viborg, hvor han deltog i- og holdt tale ved den store bog- og litteratur-festival.

 

Skriver på seks'eren
Den festival havde han for længst lovet at kaste glans over, og så holder man jo ord - verdenspremiere eller ej.

Sonja Richter ligger her indhyllet i et tæppe på en madras i et bur.(Foto: Nordisk Film) Filmmagasinet - 13. jun. 2013 - kl. 12:50 Smugkig: Se Sonja Richter i 'Kvinden i buret'



Se også: Jussis månedsløn: 666.000 kroner



Se også: Fornem pris til Jussi Adler

- Jeg er her på Hald. Så kan jeg ikke være i Schweiz. Bogdagen herovre er vigtig. Og så sidder jeg også her på værelse 11 på mit hotel og skriver på bog nummer seks. Det er også vigtigt, siger Jussi Adler-Olsen til Ekstra Bladet.

 

Kun set lidt
Han har ikke fulgt meget med i optagelserne af filmen, som Zentropa producerer, og han har kun set ganske lidt. Men det, han har set, er han tilfreds med, siger han.

- Du kan leve med det?

- Sagtens.

Er forfatteren blevet hjemme, er filmen til gengæld repræsenteret i Schweiz med de tre vigtigetse spillere, Nikolaj Lie Kaas, Sonja Richter og Fares Fares - samt instruktøren, Mikkel Nørgaard, der går op af den røde løber, før der blændes op for galla-forestillingen ved 23.30-tiden i aften i Schweiz.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen