Gaga giver den som sexet lejemorder

Får ros for sin rolle i den nye Robert Rodriques-film, 'Machete Kills'

Lady Gaga som lejemorder. (PR Foto)
Lady Gaga som lejemorder. (PR Foto)

I pop-industrien har hun for længst gjort sig bemærket, både med musikken og sin til tider outrerede optræden både på- og udenfor scenen, men nu forsøger Lady Gaga også at få det til at ringe i Hollywood.

Hun spiller den sexede lejemorder La Chameleon med blond paryk, høje hæle og et korset, der knapt kan dække hendes svulmende former,i den aktuelle film 'Machete Kills' med bl.a. Mel Gibson på mandesiden.

(PR Foto)
(PR Foto)

(PR Foto)
(PR Foto)

Gaga er dog ikke ene om at spille sexet på lærredet. Hun får konkurrence af kvindelige medspillere som Sofia Vergara, Vanessa Hudgens, Amber Heard og Jessica Alba.

Ros til Gaga
Filmen, skrevet og tilrettelagt af Robert Rodriques, handler om en gruppe lejemordere, hyret af den amerikanske regering til at gøre kål våbenhandleren Gibson i Mexico, inden han iværksætter sin plan om at fyre et våben af i rummet.

Og Lady Gaga får ros. Bl.a. skriver The Examiner, at hun 'strutter af sexualittet som Lady Chameleon - en skurk, der kan ændre ansigt og køn med et snuptag'.

(PR Foto)
(PR Foto)

Stjerne-kvalitet
Robert Rodriques fortæller om kontakten til Lady Gaga, at han, efter at forgængeren, 'Machete kom ud, hørte hende sig til pressen, at hun ville ønske, hun havde skrevet musik til filmen.

- Jeg sagde til hende, at vi ville give det en chance. 'Jeg skriver en rolle til dig, kom ned og optag det, og hvis du bryder dig om det, beholder vi det'. Og hun gjorde det fantastisk. Hun har virkelig stjerne-kvaliteter.

Se også: Lady Gaga skal synge i det ydre rumSe også: Lady Gaga: Ligeglad med MadonnaSe også: Lady Gaga splitternøgen på natklub

Foruden rollen har Lady Gaga også leveret sangen 'Aura' til filmen, men det har dog ikke fået billetlugerne til at bryde sammen. Foreløbig er kun knapt fem millioner dollars af budgettet på 20 millioner tjent ind.

Filmen kommer næppe op i biograferne herhjemme, men må nøjes med DVD-udbredelse.

Se flere billeder fra filmen i gallaeriet oven over.

1 af 8 Gaga er ikke til at spøge med. (PR Foto)
2 af 8 Strutter af seksualitet. (PR Foto)
3 af 8 Gaga er ikke den eneste sexede i den film. Her Rico Torres. (PR Foto)
4 af 8 Amber Heard og Danny Trejo. (PR Foto)
5 af 8 Sofia Vergara gør kort proces. (PR Foto)
6 af 8 Mel Gibson som den grumme våbenhandler. (PR Foto)
7 af 8 Der er også en bagdel ved Lady Gaga. (PR Foto)
8 af 8 Lady Gaga som lejemorder. (PR Foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere