Se verdens første sorte cowboy-helt

Quentin Tarantino er på vej med den nye barske western 'Django Unchained' med Jamie Foxx i rollen som en bortløben slave, der bliver dusørjæger - se stort billedgalleri af filmens skuespillere her

Leonardo DiCaprio springer ud som en ond slavehandler. Her ses han sammeen med Kerry Washington og Jamie Foxx, der spiller kærestepar i filmen.(Foto: AP)
Leonardo DiCaprio springer ud som en ond slavehandler. Her ses han sammeen med Kerry Washington og Jamie Foxx, der spiller kærestepar i filmen.(Foto: AP)

MEXICO(Ekstra Bladet): I 2009 fik USA sin første sorte præsident nogensinde med valgsejren til Barack Obama, og nu her tre år efter får USA så også sin første rigtige sorte cowboy-helt. Filminstruktøren Quentin Tarantino er nemlig på vej med en western-film med titlen 'Django Unchained', hvor Jamie Foxx springer ud i titelrollen som en bortløben slave, der bliver dusørjæger.

Se også: Tarantino: Jeg er vild med vold og brutalitet

De fleste filmnørder kender den originale spaghetti-western 'Django' fra 1966, der var instrueret af Sergio Corbuccio og havde Franco Nero i hovedrollen. Filmen blev dengang kaldt en af de mest voldelige film i verden. Senere blev der lavet mere end 30 film med navnet 'Django' i titlen, uden at de var instrueret af Corbucci eller havde Franco Nero i hovedrollen - udelukkende for at tiltrække sig noget af den originale films store succes. Og nu er Tarantino også på banen med en film, der højst sandsynligt bliver mindst lige så voldelig som Django fra 1966 eller måske meget mere voldelig.

Ekstra Bladet blev igår præsenteret for hovedskuespillerne og Quentin Tarantino ved et photocall i Mexico. Tættere på premieren i januar 2013 vil Ekstra Bladet bringe flere artkler og interviews på den længe ventede film.

Leonardo DiCaprio som slavehandler
I 'Django Unchained' bliver slaven Django befriet af den tyske dusørjæger Dr. King Schultz spillet af Christopher Waltz. Og de danner nu par som dusørjægere, der jagter modbydelige slavehandlere og de mest eftersøgte forbrydere i USA. Og Django leder også hele tiden efter sin kæreste Broomhilda(Kerry Washington), som han i fortiden blev skilt fra ved en slavehandel. Leonardo DiCaprio spiller rollen som en usædvanligt ond slavehandler og plantageejer.

1 af 2 Verdens nye Django, Jamie Foxx.(Foto: AP)
2 af 2 Leonardo DiCaprio springer ud som en ond slavehandler. Her ses han sammeen med Kerry Washington og Jamie Foxx, der spiller kærestepar i filmen.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!