Mendes: Jeg er mere end bare sexet

Hollywood-skønheden gjorde alt for at virke så grim som muligt for at sikre sig rolle i ny film

Eva Mendes i rollen som Romina i 'The Place Beyond the Pines'. (Photoshot)
Eva Mendes i rollen som Romina i 'The Place Beyond the Pines'. (Photoshot)

- At være sexet kan være skønt og magtfuldt. Hvis det bare ikke er det eneste, en instruktør vil hale ud af dig. Jeg kan være sexet så let som ingenting. Bare ved at knipse med fingrene. Men jeg indeholder også andre sider: den sjove, den sære, den dramatiske, siger filmstjernen Eva Mendes.

Se også: Ydmyg Ryan Gosling: Jeg ser ikke godt ud

Normalt regnes hun for en af Hollywoods smukkeste kvinder, men til audition for rollen som Romina i filmen 'The Place Beyond the Pines' gjorde hun alt for at gøre sig så slidt og usexet som muligt overfor instruktøren, Derek Cianfrance.

Jeg lignede lort
- Jeg gav ham 'Jersie Girl'-looket. Jeg lignede lort. Når man går til audition, selv hvis det er til en glamour-løs rolle, fikser man sig altid op. Men denne gang var der nul make up. Jeg købte en billig hår-gele og smurte en mørk øjenskygge på - det var al den make up, jeg brugte, fortæller Eva Mendes, der fik rollen, hvor hun spiller overfor sin kæreste i det virkelige liv, Ryan Gosling.

 

Hun gik også et skrift videre i bestræbelserne for at få rollen. Hun havde smidt adskillige kilo. Væk var den sædvanlige timeglas-figur.

Figuren genvundet
- Jeg ville vise, at Romina havde gået igenem meget i livet og som følge deraf så meget lidt sexet ud.

 

Heldigvis har Eva efter indspilningerne igen genvundet sin tidligere figur.

Se også: Ryan Gosling på besøg i København

- Jeg bryder mig ikke om det der knoglede look, fastslår hun.

Det passer sikkert også undertøjs-brandet Calvin Klein godt. Eva Mendes er model for firmaets nye kollektion..jeg kan også

0 kommentarer
Vis kommentarer