Søren Malling vandt Robert-pris for 'Kapringen'

Søren Malling fik her til aften en Robert for 'bedste mandlige hovedrolle for sin præstation i filmen 'Kapringen'

Søren Malling var stolt som en pave, da han løftede sin Robert-pris i luften.(Foto: Mogens Flindt)
Søren Malling var stolt som en pave, da han løftede sin Robert-pris i luften.(Foto: Mogens Flindt)

For første gang nogensinde fik Søren Malling her til aften en Robert-pris for sin præstation i rollen som skibsrederen i filmen 'Kapringen'.

- Hold da op. Det havde jeg ikke regnet med i et så stærkt felt. Hold da helt kæft. Det er den første pris, og så lige før jeg fylder 50 år. Jeg er gråhåret og har taget lidt olie i håret til ære for min mor, lød det fra Søren Malling, der også takkede instruktøren Tobias Lindholm for både at give ham frihed og ansvar.

Læs også: Søren Malling ses her i rollen som rederi-direktøren Peter C. Ludvigsen i filmen 'Kapringen', hvor  han forhandler med somaliske  pirater om at få frigivet tre danske søfolk.(Foto: Magnus Nordenhof Jønck  ) Film - 20. sep. 2012 - kl. 18:00 Søren Malling: Jeg græd som pisket Søren Malling: Jeg græd som pisket

I filmen 'Kapringen' er både Søren Malling og Pilou Asbæk hovedrolleindehavere som henholdsvis skibsrederen og gidslet. Men i Robert sammenhæng må man kun pege på en enkelt hovedrolleindehaver i en film. Ekstra Bladet kan afsløre, at folkene bag kapringen pegede på Søren Malling som hovedrolle-indhaveren, fordi Pilou Asbæk i forvejen har vundet en Bodil-pris for sin rolle som Rune i filmen 'R' i 2011.

- Det var næsten som en slags plat og krone mellem Søren Malling og Pilou Asbæk, at vi valgte Søren Malling som hovedrolle-indehaveren. Så derfor er Pilou Asbæk i stedet for nomineret i kategorien 'årets mandlige birolle' for sin rolle som gidslet, fortæller filmens instruktør Tobias Lindholm til Ekstra Bladet.

1 af 3 Søren Malling ses her i rollen som skibsrederen i en scene fra filmen 'Kapringen', hvor han forsøger at få handlet nogle danske gidsler fri fra pirater i Somalia.(foto: Magnus Nordenhof Jønck)
2 af 3 Søren Malling i forhandlingslokalet, hvor han forhandler pr. telefon med de somaliske gidseltagere.(Foto: Magnus Nordenhof Jønck.
3 af 3 Søren Malling var stolt som en pave, da han løftede sin Robert-pris i luften.(Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer