'Min Søsters Børn i Afrika' sælger som varmt brød til udlandet

Udlandet vil gerne se den danske familiefilm

'Min søsters børn i Afrika' er en salgssucces i udlandet! Lige nu sælges filmen til det internationale marked på filmfestivalen i Berlin, og her hitter den stort. Det internationale salg af 'Min søsters børn i Afrika' – med den engelske titel ”My African Adventure” – går over al forventning, og den slår allerede nu rekord som den bedst sælgende 'Min Søsters Børn'-film til dato på det internationale marked.

Læs også:

Filmmagasinet - 23. jan. 2013 - kl. 11:35 Filmmagasinet: Peter Mygind døden nær under optagelse

Allerede halvvejs i festivalen i Berlin er filmen solgt til ni territorier inkl. Frankrig, Polen, Holland, Belgien, Tjekkiet, Ungarn, Tyrkiet, Slovakiet og Estland, og det forventes, at endnu flere lande har underskrevet inden festivalen slutter i weekenden.

'Min søsters børn i Afrika' er også en succes på hjemlige breddegrader, hvor den i weekenden passerede 100.000 solgte billetter efter kun to weekender i biograferne. Dermed har den solgt hele 50% flere billetter på samme tidspunkt end de to sidste 'Min Søsters Børn'-film, som i sig selv var store succeser i biograferne.

Læs også:

Se også: Skruk Robert Hansen: Om syv uger er jeg far

Læs også:

Se også: Fuld knald på Min Søsters Børn i Afrika

1 af 3 Onkel Erik(Peter Mygind) i en en meget dramatisk situation med en stor abe.(Foto: Obel film)
2 af 3 Thomas Levin og Robert Hansen spiller filmens to skurke, der her ses med onkel Erik(Peter Mygind)(Foto: Obel Film)
3 af 3 Onkel Erik(Peter Mygind) er lige ved at køre ud over en klippeskrænt i Sydafrika sammen med alle sin søsters børn.(foto: Obel Film)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere