Skandale: Nøgne feminister på den røde løber

Nøgne aktivister fra organisationen FEMEN løb forbi sikkerhedsvagter og protesterede mod 'kvindelig omskæring' på den røde løber under filmfestivalen i Berlin

'Det er ikke kun film, der kan blive klippet. Man kan også klippe både klitoris og skamlæber. Og det skal stoppes.'

Således var hovedbudskabet, da adskillige halvnøgne og topløse kvinder igår aftes løb ind på den røde løber ved filmfestivalen i Berlin i forbindelse med åbningsfilmen 'The Grandmaster'.

 

Kvinderne løb samtidigt fra flere forskellige steder mod den røde løber, og det lykkedes for flere af dem at komme helt ind blandt verdensstjernerne, før de blev overmandet af sikkerhedsvagter.

En lyshåret topløs blondine havde skrevet på sit bryst og sin mave: Stop cutting my pussy(Stop med at skære i min fisse). Hun nåede helt ud på den røde løber, før hun blev overmandet af to hærdebrede livvagter, der slæbte og bar hende væk fra den røde løber, mens hun skreg sine budskab ud i luften.

Kvinderne kommer fra den tyske afdeling af den internationale organisation FEMEN, der netop nu især kæmper mod kvindelig omskæring.

- Vi vil gerne gøre opmærksom på den modbydelige behandling af tusindvis af kvinder i 'det vilde Afrika' men også i det oplyste Europa, når det handler om omskæring af deres kønsdele, forklarer FEMEN på sin hjemmeside og tilføjer:

- Lige nu er det altså vigtigere at pege på kvinders problemer rundt omkring i verden end at pege på problemer indenfor kunst og film.

- Offenligtheden er nødt til at få vished om de mange kvinder, der bliver skåret til blods ved hjælp af sadistiske ritualer, der skaber så meget blod, at man kan male en rød løber med blodet, der strækker sig hele vejen fra Berlin til Cannes.

Læs også:

Se også: Topløs voldtægts-protest i Paris

Læs også:

Se også: Orange nøgenprotest for fri abort

Læs også:

Se også: Afrikanske kvinder smider tøjet i sex-protest

Læs også:

Se også: Ny topløs EM-demonstration i Ukraine

1 af 5 Den topløse kvinde er netop blevet slæbt væk fra den røde løber. På hendes arme står der Stop FGM(Female Genitalia Mutulation)
2 af 5 Sikkerhedsvagterne kom på overarbejde, da de halvnøgne kvinder invaderede den røde løber i vinterkulden.(Foto: FEMEN)
3 af 5 En aktivist fra FEMEN hænger her i et stillads ved den røde løber.(Foto: FEMEN)
4 af 5 Den blonde aktivist skriger sit budskab ud i luften, mens sikkerhedsvagterne har et godt greb i hende.(Foto: FEMEN)
5 af 5 En lyshåret topløs aktivist bliver her slæbt væk fra den røde løber under filmfestivalen i Berlin. På hendes brysts og mave stod der skrevet med tus: Stop cutting my pussy(Stop med at skære i min fisse) som en protest mod 'kvindelig omskæring' rundt omkring i verden.(Foto: FEMEN)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere