Daniel Craig er alligevel med i 'Millennium'-to'eren

'James Bond'-spilleren skal stadig optræde som Blomkvist overfor Salander

Daniel Craig skal også være Mikael Blomkvist i næste 'Millenium'-film. Foto: AP
Daniel Craig skal også være Mikael Blomkvist i næste 'Millenium'-film. Foto: AP

Lisbeth Salander-skuespilleren, Rooney Mara afkræfter, at Daniel Craig skal være på vej ud fra den næste 'Millennium'-film, skriver VG.

Læs også:

Se også: Stellan Skarsgård er stolt af og jaloux på sine sønner

I forrige uge gik rygtene, blandt andet på The Hollywood Reporter og NME, at James Bond-stjernen, Daniel Craig kunne være grunden til at opfølgeren til 'The Girl With the Dragon Tattoo' lader vente på sig.

Filmen 'The Girl Who Played With Fire' var egentlig planlagt til i år, men instruktøren David Fincher har, såvidt det er oplyst, endnu ikke underskrevet sin kontrakt. Den første Hollywood-filmatisering af Stieg Larssons trilogi tjente 1,3 milliarder kroner ind, hvilket filmselskabet Sony har kaldt 'et lille tab'.

Læs også:

Se også: Skyfall slår alle andre James Bond-film i Danmark

Rygtene var, at Craig krævede lønforhøjelse for at spille med i de to sidste film, efter kassesuccessen 'Skyfall'. Men det skulle filmselskabet ikke have været villig til og derfor forlød det, at han rollefigur, Mikael Blomkvist stod for at blive skrevet ud af filmene.

Men det afkræfter Rooney Mara, der har rollen som Lisbeth Salander - den rolle, som gjorde Noomi Rapace til superstjerne i den svenske version.

Læs også:

Se også: Daniel Craig er mere voldelig end Sean Connery

- Jeg har snakket meget med David Fincher om opfølgeren, og jeg ved ikke, hvor de rygter stammer fra, men det vil aldrig blive aktuelt at skrive Blomkvist ud, siger Mara til MTV.

Til gengæld er det fortsat usikkert, om det bliver Fincher, der også skal instruere den næste film.

- Jeg håber, at han er på næste film også, siger Rooney Mara.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere