Winding Refn giver Gosling instruktør-tips

Når Ryan Gosling kaster sig over sin debut som instruktør, vil den danske filmmager gerne give ham gode råd

Ryan Gosling og Nicolas Winding Refn (til højre) har tidligere arbejdet ganske tæt sammen. (Foto: Yhomas Sjørup)
Ryan Gosling og Nicolas Winding Refn (til højre) har tidligere arbejdet ganske tæt sammen. (Foto: Yhomas Sjørup)

Læs også:

Ryan Gosling er en af de allerstørste mandlige stjerner i Hollywood lige nu, så der skal nok være mange, der vælger at se hans instruktørdebut. (Foto: Dan Steinberg) Intl. kendte - 30. aug. 2012 - kl. 21:19 Ryan Gosling springer ud som instruktør

Den danske filminstruktør Nicolas Winding Refn vil hellere end gerne hjælpe skuespilleren Ryan Gosling, der har valgt at prøve livet af bag ved kameraet.

Gosling og Refn har oparbejdet et fint venskab, efter at Gosling spillede hovedrollen i Refns succesfilm Drive, og derfor kan skuespilleren regne med Refns gode råd, når han lige om lidt kaster sig over instruktørrollen og filmen 'How To Catch A Monster'.

- Vi har talt om det, og selvfølgelig vil jeg give ham nogle råd, hvis han vil have det. Jeg har sagt til ham, at hvis han vågner klokken fem om morgenen badet i sved mens de optager filmen, så kan han bare ringe, siger Nicolas Winding Refn til Evening Standard.

Fine anmeldelser
Refns 'Drive', hvor Gosling spiller stuntman og chauffør, opnåede stor opmærksomhed og fine anmeldelser, men det til trods har han ikke en toer i sigte, fortæller han.

- Det kommer aldrig til at ske. Men vi leger lidt med idéen om, at chaufføren i filmen kan dukke op i en anden film som samme karakter. Vi får se, siger Nicolas Winding Refn.

Sammen med Ryan Gosling har Refn også indspillet filmen 'Only God Forgives', der endnu ikke har haft premiere.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen