Søren Malling: Jeg græd som pisket

Virkeligheden kom tæt på: Søren Malling var dybt påvirket af at forhandle med gidsler i den nye film ’Kapringen’

Søren Malling ses her i rollen som rederi-direktøren Peter C. Ludvigsen i filmen 'Kapringen', hvor  han forhandler med somaliske  pirater om at få frigivet tre danske søfolk.(Foto: Magnus Nordenhof Jønck  )
Søren Malling ses her i rollen som rederi-direktøren Peter C. Ludvigsen i filmen 'Kapringen', hvor han forhandler med somaliske pirater om at få frigivet tre danske søfolk.(Foto: Magnus Nordenhof Jønck )

Søren Malling har haft en af sit livs største udfordringer i rollen som skibsrederen Peter C. Ludvigsen, der i ’Kapringen’ forhandler med somaliske pirater om at få de to danske søfolk Mikkel (Pilou Asbæk) og Jan (Roland Møller) frigivet.

Og den rolle kom så meget ind under huden på ham, at han på et tidspunkt under optagelserne havde svært ved at fortsætte.

– Jeg blev helt lammet og måtte holde en pause. Jeg blev som en lille dreng og stod og græd som pisket. Jeg syntes, at det hele var forfærdeligt, fortæller Søren Malling, der dog senere fik gennemført optagelserne.

Læs også:

Se også: Dansk filmhold sejlede i piratfyldt farvand
1 af 3 Søren Malling og Dar Salim ses her i rollernen som forhandlingslederne i forhandlingslokalet, hvor de dagligt kæmper en hård kamp for at få frigivet de danske søfolk, der sidder fanget som gidsler på et skib ud for Somalia.(Foto: Magnus Nordenhof Jønck)
2 af 3 Pilou Asbæk som den kaprede skibskok Mikkel, der kommer i kløerne på de somaliske pirater i ’Kapringen’.( Foto: Magnus Nordenhof Jønck)
3 af 3 Søren Malling ses her i rollen som rederi-direktøren Peter C. Ludvigsen i filmen 'Kapringen', hvor han forhandler med somaliske pirater om at få frigivet tre danske søfolk.(Foto: Magnus Nordenhof Jønck )
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen