Fra rå vold til glamour: Refn som Gucci-Pusher

Den danske instruktør har lavet reklame med Leonardo DiCaprios ekskæreste

Nicolas Winding Refn i gang med at instruere Blake Lively i forbindelse med sin nye reklamefilm for Gucci. (PR Foto).
Nicolas Winding Refn i gang med at instruere Blake Lively i forbindelse med sin nye reklamefilm for Gucci. (PR Foto).

Den danske filminstruktør Nicolas Winding Refn har siden sin debut med 'Pusher' lavet masser af film, der beskriver den ultimative rå vold, heriblandt ' Bronson', 'Valhalla Rising' og ' Drive'.

Men nu har han kastet sig over en helt anden og meget mere glamourøs genre.

I aftes havde han nemlig under filmfestivalen i Venedig verdenspremiere på sin nye reklamefilm for ' Gucci' med den smukke skuespillerinde Blake Lively i hovedrollen.

Læs også:

Se også: Refn nomineret til fire filmpriser

Og her er hverken opsprættede maver, blodsprøjt, knytnæveslag eller knivstik på lærredet, men tværtimod en vidunderligt smuk kvinde, der graciøst og sexet bevæger sig fra det glamourøse hightech-miljø i Los Angeles til nogle romantiske ørkenoptagelser i forsøget på at overbevise verden om, at Guccis nye duftserie ' Gucci Premiere' er uundværlig for enhver kvinde.

Læs også:

Se også: Truede dansk instruktør for at få filmrolle

Blake Lively blev verdenskendt, da hun i maj sidste år indledte et intensivt og passioneret fem måneder langt kærlighedsforhold til verdensstjernen Leonardo Di-Caprio.

Inde i Hollywood-varmen Siden Nicolas Winding Refn vandt prisen som bedste instruktør for sin film ' Drive' under filmfestivalen i Cannes i 2011, har han for alvor været inde i varmen i Hollywood.

Læs også:

Se også: Ryan Gosling på besøg i København

Hans næste store filmprojekt bliver en remake af den klassiske film ' Logan's Run' fra 1976, der har Ryan Gosling i hovedrollen. Og her kommer Nicolas Winding Refn til at arbejde med et budget på svimlende en milliard kroner.

- Det bliver helt sikkert den dyreste film, som jeg nogensinde har lavet. Det er næsten utroligt, siger Nicolas Winding Refn.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen