Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

'Min søsters børn' tæt på at køre i døden

Peter Mygind var tæt på at køre direkte ned i en kløft i Sydafrika - det var dog planlagt ned til mindste detalje under optagelserne til 'Min Søsters Børn i Afrika'

Uha, der er fanme langt ned.(foto: Lisa Skinner)
Uha, der er fanme langt ned.(foto: Lisa Skinner)

SYDAFRIKA(Ekstra Bladet): Forestil dig fem danske børn mellem seks og 16 år med selveste Peter Mygind bag rattet i en bil hænge faretruende ud over en dybt kløft i bjergene nord for Johannesburg i Sydafrika. Det kærver masser af filmtricks og komplicerede optagelser. Men det kan man altså få at se i den kommende film 'Min Søsters Børn i Afrika', der har premiere i januar til næste år.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fuld knald på Min Søsters Børn i Afrika

For Peter Mygind var det da også en grænseoverskridende oplevelse, selv om bilen blev holdt op af adskillige stålwirer, og at alt var sikret ned til den mindste detalje.

- Jeg kunne dog ikke komme hurtigt nok ud af den bil, siger Peter Mygind, der er blevet udsat for lidt af hvert i sin rolle som onkel Erik..

Peter Mygind skal i filmen også hoppe ned fra en bro i bungy jump, selv om det faktisk er en stuntmand, der klarede det afgørende spring. Stuntmanden besvimede faktisk under sit tredje forsøg og måtte en tur på hospitalet. Peter Mygind nøjedes med at tage et spring på tre meter ned på en madras.

- Det har været helt utroligt med alle disse spændende action-optagelser. Og jeg sætter en ære i at udføre så meget som muligt selv, siger Peter Mygind, der er i topform. Han laver hver dag 50 minutters gymnastik om morgenen, og spiller ishockey om vinteren.

”Pas på de truede dyrearter” er det store tema i Min søsters børn-familien. Børnene insisterer på at tage til Afrika og udføre velgørenhedsarbejde for de truede dyr. Selvom Onkel i virkeligheden er noget utryg ved tanken om at møde de vilde dyr i Afrika, indvilger han i at tage med søsterens børn til Afrika for at gøre en forskel. I Afrika bor de på en farm, der både er et dyrehospital og et meget fint hotel. Til alles store overraskelse møder de også Fru Flinth på selv samme farm i Afrika. Efter at Min søsters børn har plejet og helbredt leoparder, aber og elefanter skal de alle videre sammen med Fru Flinth på telttur ud på den afrikanske savanne. Idyllen bliver dog hurtigt brudt, da Fru Flinth pludselig bliver bortført af krybskytter, som hærger og stjæler horn og stødtænder i området. Nødtvunget af omstændighederne, også selv om det angår Fru Flint, må Onkel og børnene på en hæsblæsende jagt igennem den afrikanske savanne for at redde både Fru Flinth og de stjålne dyr.

Robert Hansen og Thomas Levin er nye på rollelisten som nogle Park Rangers, der ikke selv har rent mel i posen.1 af 2 Peter Mygind i rollen som onkel Erik sammen med sin søsters børn på savannen i Afrika.(Foto: Lisa Skinner)
2 af 2 Uha, der er fanme langt ned.(foto: Lisa Skinner)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen