Se Susanne Biers verdensstjerner

Verdensstjernerne Bradley Cooper og Jennifer Lawrence indspiller netop nu Susanne Biers film 'Serena' i Prag - se det første still-billede fra filmen her

Verdensstjernerne Jennifer Lawrence og Bradley Cooper ses her i rollerne som ægteparret Serena og George Pemberton i Susanne Biers kommende film 'Serena', der netop nu bliver optaget i Prag.(Foto: Nordisk Film)
Verdensstjernerne Jennifer Lawrence og Bradley Cooper ses her i rollerne som ægteparret Serena og George Pemberton i Susanne Biers kommende film 'Serena', der netop nu bliver optaget i Prag.(Foto: Nordisk Film)

Sidste år vandt Susanne Bier en Oscar for sin film 'Hævnen', og hun har lige siden virket som en magnet for diverse Hollywood-stjerner. Susanne Bier er da også netop nu i nærheden af Prag i Tjekkiet ved at indspille sin kommende film 'Serena' med verdensstjernerne Bradley Cooper og Jennifer Lawrence i hovedrollerne som ægteparret George og Serena Pemberton, der udlever en passioneret kærlighedshistorie i staten North Caroline i USA i 1929.

Bradley Cooper er især kendt for filmene 'Tømmermænd i Vegas', 'Tømmermænd i Thailand', 'The A-Team' og 'Limitless', mens Jennifer Lawrence er kendt for 'The Hunger Games', 'Winter’s Bone' og 'X-Files: First Class'.

LÆS OGSÅ:

Bradley Cooper blev sidste år valgt som 'Årets mest sexede mand i år 2011' af magasinet People. Nu skal han filme med danske Susanne Bier. (Foto: AP) Film Bier filmer med verdens mest sexede mand

Foruden Bradley Cooper og Jennifer Lawrence medvirker bl.a. Toby Jones, Rhys Ifans, David Dencik og Kim Bodnia.

'Serena' er baseret på Ron Rashs amerikanske roman af samme navn fra 2008 og foregår i North Carolina i årene 1929 og 1930. Med de mægtige skove som dramatisk bagtæppe bliver 'Serena' en både episk, romantisk og nervepirrende fortælling om store drømme, magt der korrumperer og altfortærende begær, grådighed og jalousi.

Optagelserne til 'Serena' forventes afsluttet ca. 1. juli. Filmen får amerikansk og dansk premiere i efteråret 2013.

LÆS OGSÅ:

Kim Bodia skal for første gang prøve kræfter med en stor amerikansk produktion. (Foto: Tariq Mikkel Khan). Film Danske stjerner i Biers amerikanske storfilm

0 kommentarer
Vis kommentarer