Derfor sagde Viggo nej til 'Hobbitten'

Den dansk/amerikanske verdensstjerne Viggo Mortensen havde svært ved at tro sine egne ører, da han fik tilbuddet

Viggo Mortensen havde ikke lyst til at medvirke i filmen 'Hobbitten' i rollen som Aragorn, fordi hans karakter Aragorn slet ikke er med i bogen 'Hobbitten'.(Foto: AP)
Viggo Mortensen havde ikke lyst til at medvirke i filmen 'Hobbitten' i rollen som Aragorn, fordi hans karakter Aragorn slet ikke er med i bogen 'Hobbitten'.(Foto: AP)

Den 54-årige dansk/amerikanske skuespiller Viggo Mortensen blev verdensstjerne, efter at han spillede rollen som den stolte Aragorn i Peter Jacksons berømte 'Ringenes Herre'-trilogi i starten af 2000-tallet.

Se også: Viggo Mortensen modtager fornem prisSe også: Viggo spiller dansker i ny argentinsk film

Og den populære Viggo Mortensen, der har en dansk far og masser af familie i Danmark, fik også tilbudt en rolle i Peter Jacksons trilogi 'Hobbitten'. Men det sagde han straks nej tak til.

- Før de begyndte at optage filmen i 2008, spurgte en af producenterne, om jeg ville være interesseret i at medvirke i filmen, fortæller Viggo Mortensen til den britiske avis The Guardian og tifløjer:

- Jeg svarede bare: Du ved godt, at Aragorn ikke er med i 'Hobbitten', gør du ikke? Og at der er ca. 60 år mellem handlingerne i bøgerne, lød det fra Viggo Mortensen, der valgte at være tro mod J.R.R Tolkiens bog fremfor sin egen pengepung. Og han tøvede ikke med at sige nej tak til tilbuddet.

Den amerikanske skuespiller Elijah Wood takkede imidlertid ja til en gæsteoptræden i 'Hobbitten: En uventet rejse'.

Se også: Viggo Mortensen: Min demente mor tror, film er virkelighed

1 af 2 
2 af 2 Viggo Mortensen havde ikke lyst til at medvirke i filmen 'Hobbitten' i rollen som Aragorn, fordi hans karakter Aragorn slet ikke er med i bogen 'Hobbitten'.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer