'Fifty'-Dakota: Ikke min røv

Dakota Johnson skulle ikke nyde noget af at få klaps i den bare med et bælte

Det her er heller ikke Dakota Johnsons røv. (Picture Press)
Det her er heller ikke Dakota Johnsons røv. (Picture Press)

Den kvindelige hovedrolle i den - efter anmeldernes mening - kedsommelige og usexede succesfilm, 'Fifty Shades of Grey', Dakota Johnson, indrømmer, at det er hende, der lægger krop til de fleste nøgenscener i filmen.

Men én nøgenscene hoppede hun ud af.

Dakota Johnson og Jamie Dornan i en scene fra filmen. (Allstar Picture Gallery)
Dakota Johnson og Jamie Dornan i en scene fra filmen. (Allstar Picture Gallery)

Dakota Johnson ville ikke have smæk i den bare. (Zuma press)
Dakota Johnson ville ikke have smæk i den bare. (Zuma press)
 

- Der er en close up-scene af en røv, der bliver slået med et bælte. Det var ikke min røv. Jeg ønsker ikke at blive slået med et bælte, siger hun til Entertainment Tonight.

I stedet hyrede selskabet en stand in og en konsulent fra s/m-miljøet, der kunne give gode råd om koreografien, og hvordan scenen skulle laves, så den både virkede realistisk og ikke var til fare for modtageren af klapsene i den bare.

Klædt på til mere end husmor-sex. Intl. kendte Efter filmen: Nu kommer Sado-lingeri

Lyst til en anderledes ferie? Intimate Places giver dig alternative muligheder (Foto: Sergio Fabara Muñoz/Flickr) Ferie Fifty Shades of Grey-inspireret? Her er rejsen, du skal på

Det er spild af skatteydernes penge, når brandvæsnet hver eneste dag må rykke ud til sex-eksperimenterende mennesker, der har forviklet sig ind i håndjern og bondage, lyder det nu fra London Fire Brigade. (Foto: John Powell/Rex Features) Samfund Fifty Shades-effekten: Brandvæsen kimes ned med pinlige opkald

Dakota Johnson og Jamie Dornan besidder ikke for fem øre erotisk udstråling i deres (mangel på) samspil. Fioto: UIP Filmmagasinet Anmeldelse: Helt impotent

- Der er masser af regler og ting, der skal gøres på den rigtige måde for at være tro mod s/m-kulturen. Vi havde en 'dominerende' konsulent, der hjalp til med at binde rebene helt korrekt, og hvordan det hele skulle foregå, siger instruktøren Sam Taylor-Johnson.

Madonna vender bagen til 'Fifty Shades of Grey'. (AP Photo)
Madonna vender bagen til 'Fifty Shades of Grey'. (AP Photo)
 

Men uanset anstrengelserne, så er heller ikke Madonna imponeret.

Pop-dronningen  mener, at filmen og bogen, den er lavet over, må være lavet for jomfruer.

- Den er ikke videre sexet. Måske for nogen, der aldrig har haft sex før. Jeg sad og ventede på, at noget spændende skulle ske i det røde værelse, og jeg tænkte, 'hmm, meget spanking'. Jeg tænkte også, 'det her er urealistisk, fordi ingen fyre slikker så meget fisse, som den fyr gør i bogen', anfører Madona.

0 kommentarer
Vis kommentarer