Game of Thrones-handling lækket før tid? Meget tyder på det

Spansk youtuber har angiveligt afsløret indholdet af den længe ventede sidste sæson, og folk er rasende. OBS! Du kan trygt læse denne artikel uden at få noget afsløret

Se den officielle trailer til Game og Thrones sæson otte her. Video: HBO

Game of Thrones-fans har ventet snart to år på ottende og sidste sæson af verdens mest populære serie, og om under 14 dage er der endelig premiere på første afsnit.

Rygterne og hysteriet omkring ottende sæson har de sidste seks måneder været omfattende og til en vis grad uoverskuelige, men en velinformeret mand har angiveligt afsløret indholdet af første afsnit. Det skriver blandt andet Express og fansitet Winter is Coming.

Det drejer sig om den spanske youtuber 'Frikidoctor', der på sin kanal hævdede at have set første afsnit, og delte ud af detaljer om handlingen. Videoen er siden blevet fjernet igen, angiveligt under pres fra HBOs side, og 'Frikidoctor' har nu lovet, at han ikke vil afsløre flere detaljer.

Mange fans takker alligevel også nej til de såkaldte 'spoilers', men om det har haft indflydelse på 'Frikidoctor's løfte, vides ikke.

På internettet findes der tusindvis af videoer med mere eller mindre kreative bud på, hvad der sker i sæson otte, men 'Frikidoctor's informationer tillægges særlig stor troværdighed.

  Intl. kendte Game of Thrones-plakat: Fans tror at alle til højre vil dø

Det skyldes blandt andet, at han med uhyggelig præcision forudsagde det meste af handlingen i syvende sæson, før den præmierede. Det vides dog ikke, hvor den spanske youtuber får sine oplysninger fra.

Ekstra Bladet bringer ingen 'spoilers', men hvis du vil læse 'Frikidoctors' bud på indholdet af første afsnit, kan det findes her.

Ottende og sidste sæson af verdens mest populære serie får dansk premiere mandag 15. april klokken 03.00, har HBO Nordic bekræftet.

I løbet af de sidste par dage er disse tre nye trailere blevet udsendt. Den sidste er særdeles kryptisk, og antyder en dyster afslutning på serien:

4 kommentarer
Vis kommentarer