Ny trailer til 'Ondskabens Kirkegård' - og den er skræmmende

Den mest uhyggelige Stephen King filmatisering nogensinde?

Det lover godt for den kommende genindspilning af 'Ondskabens Kirkegård' - i hvert fald, hvis man skal tro den spritnye trailer.

Stephen Kings berømte roman 'Pet Sematary', blev første gang filmatiseret i 1989 og var dengang en stor succes. I Danmark hed filmen 'Ondskabens kirkegård'.

Den kommende film har stærke kræfter som John LIthgow og Jason Clarke i hovedrollerne og manuskriptforfatteren Jeff Buhler har store ambitioner med filmen:

- Vores mål er at skabe den mest uhyggelige Stephen King filmatisering nogensinde og jeg tror, at det er lykkedes, fortæller han til Dread Central.

 

I den nye udgave af 'Pet Sematary', der får premiere i april, spiller John Lithgow rollen som Jud Crandall, der advarer sine nye naboer om en ældgammel begravelsesplads, der kan genopleve de døde.

Foto: Paramount Pictures
Foto: Paramount Pictures
 

Familien Creed er flyttet ud på landet i et smukt beliggende hus i et skovområde. Deres nye ældre nabo, Jud Crandall, viser dem i skoven en gammel dyrekirkegård, der har ligget der i mange år. Og det siges, at dyrene genopstår fra de døde, hvis de bliver begravet her.

40 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen