Se Casper Christensen få tæsk i ny stor Hollywood-film

Den danske skuespiller charmerer Anne Hathaway og får tørre tæsk af Rebel Wilson i en remake af den berømte film 'Fræk, frækkere, frækkest'

Det er efterhånden næsten blevet en trend, at kvindelige skuespillere overtager legendariske roller, der oprindelig blev spillet af mænd. Først var det 'Ghostbusters', så 'Ocean Eight', og nu springer Anne Hathaway og Rebel Wilson ud i en remake af den berømte film 'Fræk, frækkere, frækkest' i de roller, der i 1988 var besat af de mandlige verdensstjerner Steve Martin og Michael Caine.

Men for os danskere er det måske en endnu større nyhed, at selveste Casper Christensen springer ud i en mindre birolle i filmen, hvor han charmerer Anne Hathaway og får tørre tæsk af Rebel Wilson.

Det afslører den nye trailer for filmen, hvor man ser Casper Christensen flere gange.

Anne Hathaway og Rebel Wilson spiller to svindlere, der med geniale og opfindsomme tricks lænser lommerne hos de velhavende borgere. Da de på et tidspunkt bliver trætte af den indbyrdes konkurrence om kunderne, beslutter de sig for endeligt at finde ud af, hvem der er den bedste 'hustler', og hvem der skal forlade byen.

Casper Christensen har en mindre birolle i filmen og dukker op et par gange med en meget hæs stemme. Filmens engelske titel bliver 'The Hustle'. Den får dansk premiere 9. maj.

Anne Hathaway vandt i øvrigt en Oscar i kategorien 'bedste birolle' for sin præstation i filmen 'Les Miserables' i 2012.

Casper Christensen har god grund til at grine. Det må være hamrende sjovt at spille netop den rolle. Foto: Klavs Bo Christensen
Casper Christensen har god grund til at grine. Det må være hamrende sjovt at spille netop den rolle. Foto: Klavs Bo Christensen
 

108 kommentarer
Vis kommentarer