Første smugkig: Her er den nye Joker

Den nye trailer for filmen, der viser Batman-skurkens fortid, har allerede fået stor ros blandt fans og anmeldere. Se den her

Se traileren til filmen her

Tilbage i 2008 tog Batman-filmen 'The Dark Knight' verdenen med storm - blandt andet takket være nu afdøde Heath Ledgers præstation som Jokeren.

Siden har Jared Leto spillet rollen i den mindre succesfulde 'Suicide Squad', men nu er det verdensstjernen Joaquin Phoenix, der springer ud som den klovnesminket psykopat.

Phoenix har titelrollen i den kommende film 'Joker', der ikke er en Batman-film, men en fortælling om hvordan en mislykket komiker udvikler sig til en morderisk psykopat.

Den første trailer til filmen er landet - og mange er allerede imponeret over Phoenix' version af den legendariske skurk.

Se traileren øverst

Plakaten til den kommende 'Joker'
Plakaten til den kommende 'Joker'
 

Filmen skulle angiveligt være meget inspireret af Robert DeNiro-filmene 'Taxi Driver' og 'King of Comedy', der ligeledes viser en presset mand miste forstanden.

Udover at den tidligere Oscar-nominerede Joaquin Phoenix medvirker, så har DeNiro faktisk også en plads på rollelisten. 'Joker' er instrueret af Todd Phillips, der primært laver komedier, og som tidligere har stået bag blandt andre 'Tømmermænd i Vegas'-filmene.

Indtil videre er der kun udgivet en trailer, men et hurtigt kig på sociale medier indikerer, at fans er begejstrede.

7 kommentarer
Vis kommentarer