Forlod 'X Factor' i panik: - Jeg nåede det ikke

Alphabeat-bassisten Anders Reinholdt er blevet far på vej hjem fra 'X Factor'

Stine Bramsen og resten af Alphabeat optræder i aften i 'X Factor'. Bandets bassist er gået akut på barsel. Foto: Mogens Flindt
Stine Bramsen og resten af Alphabeat optræder i aften i 'X Factor'. Bandets bassist er gået akut på barsel. Foto: Mogens Flindt

Anders Reinholdt fra gruppen Alphabeat skulle fredag have spillet sammen med resten af bandet ved 'X Factor'-finalen i Forum Horsens.

Men kort efter generalprøven blev han ringet op af sin kone hjemme i København. Hun var gået i fødsel - 11 dage før termin.

Anders Reinholdt satte sig i bilen og satte kursen mod hovedstaden, mens bandet i al hast har måttet indkalde en ny bassist.

- Men jeg nåede ikke hjem, har Anders Reinholdt netop fortalt til Ekstra Bladet.

- Jeg blev ringet op omkring Slagelse, og så kunne jeg bare høre babygråd i baggrunden, fortæller den rørte og helt nybagte far.

Se også: Kaos inden 'X Factor': Må forlade showet

Hans kone skulle føde parrets andet barn derhjemme, og det gik hurtigt.

- Hun har heldigvis læst godt på hjemmefødsler og tog selv fint imod vores lille datter. Hendes mor var der også, fortæller bassisten, hvis kone også fik hjælp af en jordemoder.

- Alt er gået godt, og det er bare det vigtigste, siger den stolte far.

Da Ekstra Bladet taler med ham i telefonen, er han få minutter fra sit hjem, og han har altså stadig til gode at se sin nyfødte datter.

Ud over den lille ny har Anders Reinholdt og hans kone en datter på tre et halvt år.

18 kommentarer
Vis kommentarer