Geggo: Jeg må desværre skuffe jer

Alba skal være storesøster på et tidspunkt, men nysgerrige sjæle må vente tålmodigt. For Geggo kommer ikke til at fortælle hvornår, før hun er minimum 12 uger henne

Geggo har tit måtte svare på, hvornår storken kommer med nummer 2

'Familien fra Bryggen'-stjernen Stephanie 'Geggo' Christiansen kunne i februar 2016 sige goddag til datteren Alba.

Og lige siden har der været spekuleret i, hvornår den kære Alba mon skal være storesøster.

Linse Kessler viste sig pludselig uden sin halstatovering. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte Linse overrasker fans: Hvor er din store halstatovering?

Faktisk i et sådant omfang at Geggo nu giver sine følgere en løftet pegefinger.

- Jeg får det spørgsmål på nærmest hvert opslag på mine sociale medier, og det er bare helt okay, at I er nysgerrige – jeg stiller hermed jeres nysgerrighed, i hvert fald lidt, og svarer jer én gang for alle, skriver Geggo på bloggen.

Stephanie 'Geggo' Karma har være under kniven. Foto: Privat Danske kendte Geggo opereret: - Jeg var i tvivl, om jeg var for ung

For hun er mildest talt træt af spørgsmålet.

- Jeg må desværre skuffe jer, venner. I får ikke at vide, hvornår Alba skal være storesøster, førend jeg er gravid, og førend jeg er minimum 12 uger henne.. Ej heller får I at vide, hvornår planerne om projekt lillebror/lillesøster igangsættes.

Linse Kessler har fået en hel del flere praktiske opgaver, efter Fremtids-Peter er blevet fortid i det sydspanske. Foto: Anthon Unger/HER&NU Danske kendte Linses partner er rejst hjem før tid

Da Ekstra Bladet mødte Geggo og Cengiz for et år siden i forbindelse med et pressemøde på 'Familien fra Bryggen' lagde parret ikke skjul på, at der kommer et barn nummer to på et tidspunkt. Spørgsmålet er bare hvornår.

- Det er rigtigt, hun er den fedeste person, jeg kender i hele verden. Hun er bare speciel, men det synes alle forældre nok, lød det fra Geggo om Alba.

114 kommentarer
Vis kommentarer