Her er P3's nye formiddagsprogram

DR ændrer på sendefladen og får et nyt formiddagsprogram på P3

Andreas Kousholt og Jacob Weil er værter på  'Danskerbingo'. Foto: Petra Kleis / DR
Andreas Kousholt og Jacob Weil er værter på 'Danskerbingo'. Foto: Petra Kleis / DR

Fra på mandag rykker P3’s sædvanlige lørdagsprogram 'Danskerbingo' ind i hverdagsfladen og bliver det nye faste formiddagsprogram på alle hverdage. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Programmet har været sendt siden 2016, hvor værterne Andreas Kousholt og Jacob Weil jagter spændene anekdoter fra 'almindelige' danskere.

Det startede som et afløsningsprogram i sommerferien, men fik så meget succes, at programmet blev sendt hver lørdag. Nu er 'Danskerbingo' altså vokset, og programmet bliver P3's faste formiddagsprogram.

- I virkeligheden er Jacob og jeg bare en slags radiofoniske toastmastere. Lytterne er stjernerne i vores program, og det er vidunderligt og ærlig talt ret overvældende hvor mange sjove, skøre, vanvittige og rørende historier de modige P3-lyttere har på lager, fortæller Andreas Kousholt til DR.

'Danskerbingo' vil fra på mandag blive sendt alle hverdage fra 9.03-12.00

Se også: DR: P3 står i en vanskelig situation

Store omrokeringer hos DR
DR ændrer ikke bare sendefladen på en række programmer. Men de har også foretaget nogle store omrokeringer på de forskellige redaktioner.

Senest kunne de meddele at DR musik og Radio, splittes i to. Omlægningen kommer på et tidspunkt hvor, P3's lyttertal har været nedadgående i en periode og direktøren for DR Kultur, Tine Smedegaard, kunne også meddele, at P3 står i en 'vanskelig situation'.

Omrokeringen resulterede i, at P3-chefen Christian Ottenheim forlod stedet.

8 kommentarer
Vis kommentarer