Her vil Linse være glat som en barnenumse

- Åh gud. Jeg kan bevæge mit ansigt. Det er jeg sgu ikke glad for, fortæller en chokeret Linse i aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen'

I aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen' skal Linse have strammet panden op. Den er nemlig begyndt at hænge lidt.

Ifølge Linse er der nemlig mange forskellige rynker, man kan have, der er blandt andet dybe, de fine og så er der dem, der kun er der, når man laver en bestemt bevægelse eller mimik.

Men hvis der er et sted på kroppen, hvor Linse ikke vil have rynker, så er det panden.

- Jeg har ikke noget imod smilerynker. Heroppe i panden, der skal ikke være nogen rynker. Det skal være fuldstændig barnenumse, siger Linse i 'Familien fra Byggen'.

Derfor er hun taget et smut forbi sin gamle ven Kim Novaa - eller Botoxkongen om man vil - som man sidste år kunne følge i 'Robinson Ekspeditionen'.

Og der er en helt særlig grund til, at Linse tager til Botoxkongen i stedet for så mange andre. Han bruger nemlig botox, der ikke er testet på dyr.

Linse med glat pande. Foto: Tariq Mikkel Khan
Linse med glat pande. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Der er sket et skred
Linse fortæller også, at hun synes, at der er kommet større åbenhed omkring botox. Tidligere oplevede hun, at folk så lidt ned på det og kom med kommentarer om, at det var kunstigt. Men sådan er længere ifølge Linse.

- Folk er ikke så negative mere. Der er mange, der stadig skjuler det. Det skal de have lov til. Jeg har ikke noget i mod at fortælle om det, fortæller hun.

Minus-minus giver plus
På et tidspunkt i aftenens afsnit bevæger Botoxkongen sig ud på dybt vand. Han fortæller Linse, at han synes, at Geggo er begyndt at få mange rynker.

Men Geggo må dog slet ikke få botox lige nu, fordi familien går ind for lang fri amning. Og Linse synes da også, at hun har en smuk datter.

- Hvordan har jeg lavet sådan en smuk datter? Minus-minus må give plus, afslutter Linse.

'Familien fra Bryggen' bliver sendt torsdag klokken 20 på TV3.

Se også: Smykke-Mai slår tilbage: Cengiz var aggressiv og afpressede mig

 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen