Iskold luft: - Vi talte ikke sammen i tre måneder

I dag er de bedste venner, men i tiden efter 'Paradise Hotel' var der kold luft mellem Anne og Teitur

Teitur og Anne var uvenner i tiden efter 'Paradise Hotel'. Ifølge Teitur var hun rasende på ham. Hør dem forklare i videoen. Producer: Martin Ekelund

Anne Plejdrup virkede nærmest overbærende, da Teitur Skoubo smed kuglen i 'Paradise Hotel' og sikrede sig 300.000 kroner foran sin partner.

I programmet kunne man se, at Anne fortæller, at hun selv havde tænkt sig at smide kuglen, og det bekræftede hun da også, da hun sammen med Jonass Jannec og Teitur gæstede Ekstra Bladets tv-studie. Helt konkret havde hun tænkt sig at smide kuglen på 400.000 kroner, men det fik hun aldrig mulighed for.

Se også: Indlagt tre gange på et halvt år: Jeg er ved at blive sindssyg

Selv om hun virkede afklaret på tv, så var det ikke hele sandheden. Tværtimod.

- Anne var faktisk mere bitter, end hun viser. Vi snakkede slet ikke sammen i tre måneder. Slet ikke, siger Teitur Skoubo i videoen over artiklen.

- Jeg kunne godt lide Anne, men hun gad slet ikke snakke med mig, så vi cuttede kontakten helt indtil lige før, det startede på tv, hvor vi blev venner igen. Hun var rasende, fortsætter han.

Var bitter
Anne forklarer selv om sin reaktion:

- Jeg var jo bitter, men jeg så bare ikke nogen mening i at stå og tude. Så er det bedre at holde min mund, siger Anne og bliver afbrudt af Teitur.

- Jeg sagde også hende; 'Anne, du kan ikke være sur på mig, for du havde tænkt dig at gøre det samme'. Men hun var rasende.

flash - 18. jul. 2019 - kl. 15:39 Frådende forsvar: - De skal holde deres kæft

I stedet trøster Anne sig med, at hun trods alt kan kalde sig vinder af programmet - selvom hun måtte gå tomhændet hjem.

Hør hvorfor Anne valgte at tilgive Teitur, og hvordan de blev venner igen i videoen over artiklen.

Du kan se hele studiet med paradisoerne herunder.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere