Kaffe-koks i 'Game of Thrones' - så du koppen?

Hvad byder man uventede gæster, der sniger sig med til bords i 'Game of Thrones'?

Se traileren for næste episode af Game of Thrones her. Video: HBO

Sidste uges 82 minutter lange afsnit af 'Game of Thrones', The Long Night, indeholdt den længste sammenhængende kampscene, der nogensinde er optaget til både film og tv.

Den eneste scene, der kommer i nærheden, er kampen ved Helm's Deep i 'Ringenes herre: De to tårne', som varede 40 minutter.

Se også: Stjernepar hemmeligt gift

Ifølge Soundvenue tog afsnittet 55 nætter at optage udenfor i frost, regn og vind, og flere af skuespillerne har efterfølgende fortalt om, hvor hård og udmattende en oplevelse det var.

- Intet kan forberede dig på, hvor fysisk drænende det er. Det er nat efter nat, igen og igen, og det stopper bare ikke. Der er øjeblikke, hvor du er så nedbrudt som menneske, at du bare vil græde, fortæller Maisie Williams, der spiller Arya Stark.

Arya spiller en altafgørende rolle i tredje afsnit af 'Game of Thrones'. Foto: HBO Film, tv & radio - 3. maj. 2019 - kl. 14:31 'Game of Thrones'-udfordring går verden rundt: Kan du gøre det?

Derfor kan man vel ikke fortænke seriens hovedpersoner i at have haft brug for en lille, varm opkvikker efter det rekordlange slag.

Det er der da også noget, der tyder på, at de fik, for i sæsonens seneste afsnit, der blev frigivet natten til mandag dansk tid, har en lille uventet gæst sneget sig med til bords.

Se også: Sådan ser 'The Night King' fra Game of Thrones ud under masken

Til højre for Daenerys Targaryen, spillet af Emilia Clarke, der sidder og kigger hen mod Jon Snow, har nogen helt glemt at fjerne et to-go-krus fra kaffekæden Starbucks.

Der gik selvfølgelig ikke lang tid, før kaffekokset blev et emne på de sociale medier, hvor folk morer sig over, at der nu tilsyneladende endelig er åbnet en Starbucks i Westeros.

Har du i øvrigt hørt om den skøre 'teori', der går verden rundt - er Game of Thrones egentlig en kopi af Shrek?

15 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!