Kaos efter 'Boligkøb i blinde': - Det er bare løgn!

Pernille og Nicklas fra Odense får et chok, da de ser deres nye bolig i 'Boligkøb i blinde'

Nicklas og Pernille fra Odense er langt fra tilfredse med eksperternes valg. Foto: TV3
Nicklas og Pernille fra Odense er langt fra tilfredse med eksperternes valg. Foto: TV3

Pernille og Nicklas fra Odense bor så småt, at hvis de skal have lidt privatliv, er der kun toilettet at ty til.

Den slagterudlærte Nicklas drømmer om få et køkken med mange blus og to ovne, så han kan komme til at lave mere mad, og parret har en fælles drøm om et hus, hvor de har mere plads til også at kunne have lidt privatliv.

Men deres drømme passer ikke med de huse, de selv kan finde. Derfor lægger de deres skæbne i en række eksperters hænder i aftenens afsnit af TV3-programmet 'Boligkøb i blinde'.

Her skriver parret under på en fuldmagt, hvori eksperterne bestående af en ejendomsmægler og en arkitekt får ret til deres formue og så skal finde et hus, der lever op til deres krav.

Men da parret ser det hus, eksperterne har købt til dem i Frederikssund for første gang, får de mildest talt et chok.

Alt er gammelt og slidt, og især en ting fanger parrets opmærksomhed: Alt fra loft til gulv er brunt, brunt og atter brunt.

- Det ser meget gammelt ud, siger Pernille, da hun får bindet fra øjnene af.

Se også: Købte 'ubeboeligt' hus: Sådan går det 'Boligkøb i blinde'-par

- Det første, jeg lægger mærke til er, at det er lortebrunt, fortsætter Nicklas.

- De der klinker er gyselige, påpeger Louise, mens Nicklas fortsætter:

- Det minder lidt om min farmors hus fra 70'erne, konstaterer han tørt.

Sådan fungerer konceptet:

I 'Boligkøb i blinde' er det deltagernes egne penge, der er på bordet, når der bliver købt et hus.

Men de nye boligejere har ikke set det hus, som programmets eksperter har investeret i på deres vegne.

Huset bliver handlet, så er der lidt midler at sætte boligen i stand for. Men det er kun deltagernes penge, der er på bordet.

Eksperterne istandsætter og indretter huset, som deltagerne reelt flytter ind i, når de ser det første gang.

Hvor er det grimt
Især køkkenet skaber frustration hos parret. Det er småt, og også det er brunt og lever slet ikke op til parrets krav om to ovne og en stor ø, de kan lave mad ved.

- Det er lige præcis det, vi overhovedet ikke ville have, at vores hus skulle være. Hold kæft, hvor er det grimt. Det er bare løgn, siger Nicklas om køkkenet og fortsætter:

- Der er ikke noget positivt at sige om det her køkken i hvert fald. Det er bare lort på lort. Vi vil bare væk og hjem til Odense faktisk. Jeg føler lige nu, at jeg kunne tage en knytnæve og smadre en væg, siger en frustreret Nicklas.


Parret er så skuffede over huset, at de fortryder, at de har skrevet under på fuldmagten og har givet eksperterne lov til at bruge flere millioner på deres vegne.

Se også: Efter boligkøb i blinde: - Det er jo ikke et hjem

- Hvis vi havde set det her hus på nettet, havde vi aldrig bestilt en tid til at se det. Jeg fortryder lidt, at vi har skrevet under på fuldmagten. Jeg frygter, hvad vi kommer ud til, når huset er færdigt, siger Pernille.

Stor vandskade
Men parrets mareridt stopper langt fra der. Da eksperterne begynder at renovere huset, finder de ud af, at der er en stor vandskade, som gør, at parret må vente længe med at flytte ind i den nye bolig i Frederikssund.

- Jeg bliver helt mundlam, da jeg hører det. Det er fandeme ikke en rar følelse, siger Nicklas, da eksperterne har overbragt parret de dårlige nyheder.

- Det er ikke vanvittigt fedt, at vi har skrevet under på den fuldmagt. Lige nu bliver vi boende hos min svigerfar, men der ser udsigterne dårlige ud. For han har sat sin lejlighed til salg, så her kan vi ikke blive boende, understreger han.

Med de penge, der ikke er gået til at købe selve huset, skal eksperterne forsøge at få huset til at virke hjemligt, stort og mindre brunt og gammeldags og gerne indenfor en overskuelig fremtid, så parret ikke må gå fra hus og hjem på grund af den uforudsete vandskade. Om der skal skåles i champagne eller gravøl, når eksperterne er færdige med at renovere huset, bliver afsløret til sidst i programmet.

'Boligkøb i blinde' bliver sendt tirsdag klokken 21 på TV3.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!