Kaos i kulissen: - Vildt syret

Jakob Fauerby var en travl herre, da tæppet gik for fredagens afsnit af 'Vild med dans'

Jakob Fauerby strålede, da han fredag aften fortalt om sin lille datter og fødslen. Video: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Kameraerne var dårligt nok slukkede, før Jakob Fauerby var på vej ud af 'Vild med dans'-studiet fredag aften.

Skuespilleren blev nemlig far klokken 14.24, og han kunne derfor dårligt komme for hurtigt ud af døren.

Alligevel gav han sig dog tid til en hurtig kommentar til Ekstra Bladet.

- Det er vildt syret at skulle danse oven på at være blevet far. Jeg er bare glad og... Jeg kan ikke beskrive det. Jeg har faktisk ikke ord for det. Jeg er meget lykkelig og overvældet og vil meget gerne ud på hospitalet nu, siger han, inden han tager slutspurten mod udgangen.

Jakob Fauerby og Silas Holst er af bookmakerne blevet udråbt som en af de helt store favoritter til at tage sejren i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 18. okt. 2019 - kl. 16:45 'Vild med dans'-favoritter misser vigtig prøve

Nu har både Jakob Fauerby og Silas Holst oplevet, hvordan det er at blive far på en 'Vild med dans'-aften. Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Nu har både Jakob Fauerby og Silas Holst oplevet, hvordan det er at blive far på en 'Vild med dans'-aften. Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
 

Samme situation
Jakob Fauerbys partner, Silas Holst, blev selv far under et afsnit af det populære danseprogram. Han tog derfor situationen med ophøjet ro.

- Det, at jeg selv har stået i samme situation, gjorde, at jeg ikke stressede så meget i dag. Jeg har tænkt, 'det skal nok lykkes, det har det jo gjort før', fortæller han.

- Det sætter jo også tingene lidt i relief, når der kommer et barn. Så er alt andet jo lidt sådan, 'det når vi nok på en eller anden måde'. Så det er bare dejligt at være en del af den der kæmpe, vilde dag, han har. Det er ret sejt at få lov til at være på sidelinjen af.

En pavestolt Jakob Fauerby viser pressen, hvor lang hans nyfødte datter er. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
En pavestolt Jakob Fauerby viser pressen, hvor lang hans nyfødte datter er. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Silas Holst understreger desuden, at selvom ugen forståeligt nok har været presset og 'voldsom' for hans partner, har det ikke haft indflydelse på deres dans.

- Jeg har mest bare prøvet at tale ham lidt til ro og ikke stresse så meget om ham i dag, siger han.

- Det er jo en glædelig begivenhed, så det er jo dejligt at danse til. Vi har jo vidst hele ugen, at det ville ske i løbet af ugen. Så har vi gået og joket med, at 'bare det ikke bliver fredag', men selvfølgelig bliver det fredag.

Silas Holsts nydanser, Jakob Fauerby er blevet far. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur - 18. okt. 2019 - kl. 19:03 Kæmpelykke: Jakob Fauerby er blevet far

60 kommentarer
Vis kommentarer